Så här fyller en avdelning Transfer i delstaten Pennsylvania

För att överföra en titel till ett fordon till en ny ägare i Pennsylvania, måste titeln fyllas i korrekt. Ägaren (s), som anges på titel, måste skriva sitt namn. Bilens aktuella körsträcka och köparens namn och adress måste fyllas i avsnitt A på baksidan av titeln. Både ägare och köpare ska underteckna och sätta sina handavtryck på titeln framför en certifierad notarie. Köparen måste också fylla i avsnitt D på framsidan av titeln och innehålla all information lien innehavaren, om fordonet är finansierat. Instruktioner
1

Få en säkerhet och utsläpp kontroll för fordonet, om det behövs. Ett utsläpp och säkerhetskontroll krävs varje år, och är bra för ett helt år. Besiktningsproven leta efter många frågor inklusive eventuella omborddiagnos frågor och kontrollera tätheten tanklocket. Om du klarar provet, anbringa inspektion och utsläpp klistermärke på vindrutan och behålla certifikatet. Det är en lokal testanläggningar i hela Pennsylvania.
2

Gå till en lokal Pennsylvania Department of Transportation kontor.
3

slutföra "Vehicle Sales och användning skatt Retur /Ansökan om registrering "(Form MV-4ST). Om överföring av en out-of-state fordon, fylla i "Ansökan om intyg om titel" (Form MV-1). Denna blankett kan endast erhållas från en PennDOT representant.
4

Visa PennDOT medlet ett aktuellt kort försäkring identifiering, giltig Pennsylvania eller andra statligt utfärdade körkort och kontroll och utsläpp certifikat, om det behövs.

5

Pay registrering och överföring avgifter. Som av 2010, är ​​titeln övergångssumma för in-state och out-of-state fordon $ 22,50. Om fordonet har en lien innehavaren, det finns en extra $ 5 Inspelning av Lien avgift. Registrering för vanliga personbilar är $ 36, och lastbilar är $ 58 och uppåt beroende på vikt. Dessutom kommer en sex procent moms bedömas utifrån försäljningspriset eller fordonets värde. En ny titel kommer att skickas till dig med posten. Den nya registreringsskylten med den nuvarande registreringen klistermärke på fordonet
6

Place. Den tidigare ägaren är skyldig enligt lag att ta bort hans registreringsskylt när titeln är undertecknat över till dig. När du registrerar fordonet du kommer att få nya plattor, eller så kan du välja att använda en gammal registreringsskylt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77881.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.