Hur du köper Army Surplus Fordon

Köpa armén överskott fordon är en utmärkt idé om du vill få fälttestas och robusta fordon som har en bra underhåll rekord. Army Surplus fordon är oftast bara tillgängliga under vissa tider under året så du måste hoppa på dem när det är dags och inte fördröja. Instruktioner
1

Inte all försäljning av armén överskott fordon är väl annonseras så kan det vara nödvändigt att komma i kontakt med vissa militära platser som nationalgardet kontor i ditt område för att få lite mer information. Ibland samordna sin försäljning med andra närliggande organisationer också, så det bästa sättet att veta är att be.
2

Du kan behöva kontrollera med försvarsdepartementet och se vem i ditt område är en licensierad entreprenören att sälja fordon armén överskott. Mycket av tiden i armén inte göra någon faktisk sälja sig, men de anlita ett företag att ta itu med allmänheten.
3

Ett företag som de du kan kolla med är regeringens Likvidation, LLC. De hanterar en stor mängd skrot material och fordon från försvarsdepartementet och har en sökbar webbplats. Du kan även begränsa sökningen till specifika platser i ditt område som kan ha Army Surplus bilar till salu.
4

Inse att du kan behöva en särskild licens för att köpa vissa typer av använt militär utrustning och att det är bäst att kolla och se vad du kan kvalificera eller tillåtas att köpa. Vissa objekt är tillgängliga för alla, medan andra är begränsade och du kommer inte ens att få bjuda på dem. Att enda sättet att ta reda på är att se själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77112.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.