Om 2006 Volkswagen Beetle

producerats sedan 1930-talet, blev Volkswagen Beetle är en av de mest populära personbilar i världen, framför allt känd för sin unika runda look. För en kort period på 1990-talet, slutade Volkswagen produktion. Den tyska biltillverkaren, men återuppstod det som "New Beetle" 1998, med en cabriolet infördes 2003 för att gå med sin klassiska stil coupe kropp. 2006 New Beetle är en av modell-års poster av denna reinkarnation, anmärkningsvärda för att symbolisera en viktig punkt för förfining för den populära ekonomin bilen. Trims

Fram till 2005 var de främsta trim för New Beetle GL, GLS och GLX. Med 2006 New Beetle, dock var dessa klippningar skrotades för att ge plats för följande, i ordning av överlägsenhet: 2.5L, 2.5L PZEV, TDI, 2.5L Cabriolet och 2.5L PZEV Cabriolet. TDI - en förkortning för "turboladdad direktinsprutning" - betecknat Beetle trim med Volkswagens dieselmotor, medan PZEV - "Delvis nollutsläpp fordon" - stod för fordon utan utsläpp genom avdunstning från dess bränslesystem
Övriga förändringar

Bortsett från trim verktygsutrustning, introducerade Volkswagen en helt ny 2,5-liters 150-hästkrafter femcylindrig motor, en elektronisk stabiliseringsprogram med bromsassistans som standard utrustning, reviderat den främre stötfångaren, gjorde hjulhusen skarpare, slimmat de främre blinkers och gav strålkastarna mer av en oval form. Den automaker uppdateras även singel-bezel kombiinstrumentet i bilen, som innehöll en hastighetsmätare, varvräknare, bränslemätare och LCD-skärmen. Addera ditt första generationen eller andra generationen?

2006 Volkswagen New Beetle i allmänhet anses tillhöra den första generationen av produktionen för fordonet, med den andra generationen planeras starta på 2011. Detta inlägg är dock emot tillräckligt stora förändringar och tillägg för vissa människor att faktiskt överväga det som debuten av den andra generationen i stället för bara en förfining av den första.
Reception

2006 Volkswagen New Beetle - och faktiskt, tidigare poster i den första generationen - dök upp under en period av ett förnyat intresse för tidig inkarnation av fordonet med dess äggformade design. Det var dock inte tillräckligt för att generera betydande försäljning. Det inte heller bidra till att 06 nya Beetle, liksom sina föregångare, var inte en prestation ståndaktig, och bil redaktörer konstaterade att det var inte så funktionell som andra fordon i ekonomi bil kategorin.
Pris

ursprungliga tillverkarens föreslagna priset för 2.5L och 2.5L PZEV trim från 2006 Volkswagen New Beetle var $ 17.180, medan det för de 2.5L Cabriolet och 2.5L PZEV Cabriolet trim var $ 22.120. TDI var något högre än 2.5L klippningar, med en MSRP av $ 18.390. Som av 2010, uppskattar Kelley Blue Book intervallet priset värdet av '06 Beetle på runt $ 12.000 till $ 14.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77490.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.