Hur får jag en ersätter titel för min bil i New Jersey?

Byta din bil titel i New Jersey är enkelt så länge du har tillgång till den person som du köpte den från. Om du inte gör det, är det en något mer komplicerad process som måste hanteras genom mail. Båda metoderna ger dig möjlighet att få en ny titel för din bil genom New Jersey Motor Vehicle kommissionen. Tänk på att en ny bil ska titeln med motorfordon kommissionen inom 10 dagar från det ursprungliga köpet. Instruktioner hotell med återförsäljare Tillträde
1

Gå till generalagenten där du köpte bilen och be om en tillverkares Certificate of Origin (MCO) som visar försäljning-skatt nöjd stämpel.

2

Skaffa kontaktinformationen från lien innehavaren, om tillämpligt. Du måste ge denna information till Motor Vehicle kommissionen för att få en titel.
3

gå personligen till din lokala Motor Vehicle kommissionen och presentera MCO och lien-innehavarens kontakt information. De kommer att ge dig den rätta formen och du ska fylla ut den och vrid den i när du är där. Addera With No återförsäljare Tillträde
4

ladda ner programmet för intyg om ägande, länkad nedan i referenser. Fyll den ut helt.
5

Gör kopior av det ursprungliga köpebrevet, det ursprungliga tillfällig registrering etikett, ett fotografi av fordonets identifieringsnummer, bilder av alla fyra sidor av fordonet, och ett bevis på att du betalat moms på fordonet. Bifoga dessa till det ifyllda formuläret.
6

Inkludera färdig, original Ansökan om intyg om ägande (Form OS/SS-7) och färdig, original, attesterad Köparens (Formulär OS/SS- 150). Du bör göra kopior av dessa för dina poster innan du skickar dem i.
7

Mail samtliga erforderliga dokument, tillsammans med en check för $ 60 om det inte finns någon lien-hållare och $ 85 om det finns en lien -hållare, utställd på NJ MCV, till:

NJ Motor Vehicle CommissionP.O. Box 017.225 E. State StreetTrenton, NJ08666-0017ATTN: Special Titlar /återförsäljare i konkurs
Replacement titlar för begagnade bilar
8

gå personligen till din lokala motorfordon kommissionen.
9

Ta ditt körkort, försäkringsbevis och bilregistrering.
10

Fråga efter en ersättare titel. Fyll i de blanketter som krävs. Betala $ 60 med kontanter eller kreditkort för att få din ersättning titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77513.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.