Typisk köpebrevet för att sälja en begagnad bil

En typisk köpebrev listor information om fordonet säljs, till vem, hur mycket och innehåller all framstående fordonsinformation. Dessutom inkluderar köpebrevet också information om en garanti och om du har en sådan medföljer försäljning av fordonet. Staterna skiljer i köpebrevet krav - Vissa stater använder fordon titeln som ett köpebrev. Det är en bra idé att skapa en, oavsett. Varje part ska underteckna köpebrevet och behålla en kopia för sin bokföring. Fordon, Köparen och Säljaren Information

början av köpebrevet, oavsett om det är skrivet eller skrivit, bör innehålla namnet på säljaren och köparen. All information om bilen, såsom VIN (chassinummer) år, körsträcka, märke och modell bör ingå. Köpebrevet bör framgå att körsträckan är riktiga eller felaktiga, och ange att säljaren har full befogenhet att överföra äganderätten.
Garantiundantag
p Det är viktigt att lista att inga garantier är underförstådda och att fordonet säljs "som är" att skydda dig från framtida skador eller problem med bilen. Ibland fordon säljs för delar, om så är fallet, är att fordonet säljs som "non-running" för delar eller bärgning. Säljaren ska också visa att han är fullt ansvarig för alla skatter, avgifter och inteckningar i förhållande till fordonet. Säljaren ansvarar inte för eventuella betalningar och stämningar arbetar med överföring av äganderätten.
Datum och kostnad

Inkludera datum köpebrevet . Detta bör ingå i den första sektionen bredvid köpare och säljare namn. Ange vilka belopp fordonet säljs för. Många stater använder köpebrevet för att avgöra vilka skatter betalas på fordonet. Vissa stater kräver att skatterna betalas innan registrering eller textning.
Ägarbyte

Även köpebrevet anger överföring av äganderätten är en titel också behövs. Kontrollera din statens Institutionen för motorfordon webbplats eller besöka en anläggning för att få mer information om vad som behövs för att fullt ut överföra äganderätten.
Blanketter
p Det finns många blanketter på nätet . Du kan ladda ner en blankett och fyll i den information som krävs. Den DMV kan också erbjuda ett formulär som du kan använda --- kolla din lokala DMV webbplats, eftersom det kan finnas en DMV juridisk köpebrev tillgängliga för nedladdning. Du kan också skriva köpebrevet ut själv, eller skapa det på datorn och skriva ut den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77502.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.