Hur du köper begagnade motorcyklar för reparation

Oavsett om du planerar att reparera en motorcykel för dig själv eller reparera motorcyklar är en hobby, kan du hitta bra erbjudanden genom att forska tillgängliga cyklar till salu. Också köpa förlista cyklar och fastställande av dem till omförsäljning erbjuder en lukrativ inkomst potential (Ref 1.) Men att köpa en begagnad motorcykel kommer med några dolda problem. Därför kontrollerar historien om motorcykeln online på en webbplats som CycleChex eller historier Motorcykel garanterar att du är medveten om eventuella defekter från olyckor cykeln kan ha (Ref 2 och 3.) Du behöver
Köpebrev
Avdelning
Visa fler instruktioner
1

köpa lokala tidningar och hitta motorcyklar till salu i den sekretessbelagda delen. Leta efter motorcyklar i behov av reparation.
2

Visa webbsajter som erbjuder begagnade motorcyklar till salu. Till exempel webbplatser som Cycle Trader, Wrecked Cykel och Bent Cyklar låter dig utföra en online-sökning efter förlista eller icke-arbetande motorcyklar.
3

Besök online-auktion webbplatser, som Ebay.com eller enskilda ägarens listor på Craigslist.org. Sök efter cyklar som är förstört eller inte och i behov av reparation.
4

Kontakta ägaren av motorcykeln via telefon eller e-post. Begär information om motorcykel, till exempel omfattningen av skadan, för motorn och körsträcka.
5

Bedöma skador eller mekaniska problem medan du tittar över motorcykeln innan beslut fattas.

6

Köpa begagnad motorcykel med kontanter eller bekräftad check. Eftersom finansbolagen inte erbjuda finansiering för förstörda motorcyklar, bara köpa dem om du har råd att köpa det rakt av.
7

Skaffa en titel för motorcykeln. Se till att du också får en köpebrev som anger namnet på säljaren (s) och köpare (s), datum för försäljningen, beloppet av försäljningen och specifik information om motorcykeln, till exempel fabrikat, modell och chassinumret. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77706.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.