Hur Sök efter Auto Information & Historia

Innan du åta sig att köpa en begagnad bil, kontrollera historia av fordonet. Det kan skydda dig mot att köpa en bil med dolda problem som kan kosta dig pengar i reparationer på lång sikt. Du kan kontrollera auto historia och information på nätet med hjälp av någon av flera webbplatser som ger information för bilköparna. Du måste ange ramnumret för att komma åt bilens informationsdisplay, och en avgift tillämpas på dessa tjänster. Saker du behöver
Vehicle Identification Number (VIN)
Visa fler instruktioner
1

Gå till Carfax webbplats och ange VIN numret av fordonet du vill kontrollera . Klicka på "Vad är en VIN" för att hitta information om var Vehicle Identification Numbers visas normalt på en bil. Ange VIN-nummer och klicka på "Get The Carfax." En enda kontroll av bilens historia kostar $ 34,99, och rabatter finns för flera kontroller. Carfax kommer att förse dig med ett fordon historia dokument med antalet tidigare ägare, en ungefärlig värdering, uppgifter om eventuella olyckor och senast rapporterade mätarställning.
2

Besök Autocheck hemsida och ange VIN i rutan på huvudsidan. En gemensam rapport från Autocheck kostar $ 29,99 och obegränsade kontroller finns tillgängliga för $ 44,99. I Autocheck Rapporten innehåller en sammanfattning av bilens uppgifter, en check på om fordonet någonsin har skrotats eller bärgats, en vägmätare kontroll, en användning och evenemang kontrollera eventuella brott eller andra användningar som rör fordonet och ett komplett fordon sammanfattning. Du kan se exempel på rapporter på Autocheck webbplats innan du köper.
3

Gå till DMV webbplats och ange ditt VIN-nummer i rutan på huvudsidan. DMV.org är inte (som namnet antyder) knuten till Department of Motor Vehicles, men är privat företag använder DMV initialer. En gemensam rapport från DMV kostar $ 29,99 eller $ 44,99 för obegränsad rapporter för 30 dagar. DMV kontrollerar rapport om eventuella skador på fordonet, eventuella vägmätare oegentligheter, uppgifter om det fordon som används för något annat ändamål (t.ex. som en taxi) och den fullständiga historien om bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77563.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.