Hur du hittar ett fordon genom VIN

Varje fordon har en unik Vehicle Identification Number (VIN) som vid tidpunkten för tillverkningen. VIN återfinns på flera ställen på ett fordon, vanligtvis instrumentbrädan, på en av dörrarna och på produkten. Källor tillgängliga för allmänheten gör det möjligt att få tillgång till register som hänför sig till fordonet, inklusive bilmärke, modell, år, etikett, vägmätare och kontaktuppgifter för dess ägare. Olika företag erbjuder tjänsten att dra upp denna information och presentera den till dig i form av en VIN rapport. Instruktioner
1

Välj ett företag som tillhandahåller VIN rapporter, till exempel Carfax eller Department of Motor Vehicles.
2

Beställ en VIN rapport och göra en betalning för det. Du kan vanligtvis betala med kreditkort. Om du behöver få flera VIN rapporter, kan vissa företag har ett medlemskap alternativ som låter dig köpa vardera till ett lägre pris.
3

Läs VIN rapporten för att se bilens historia och placeringen av poster. Till exempel kommer historien visar poster på registrering förnyelse, utsläpp inspektioner och auktioner, om tillämpligt.
4

Scan VIN rapporten för den aktuella ägarens kontaktuppgifter.
5

Kontakta den nuvarande ägaren av bilen för att bekräfta sin plats och skick. Som en VIN rapport innehåller ägarens senast rapporterade kontaktuppgifter, är det inte nödvändigtvis en up-to-date rekord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77753.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.