Hur vill kolla underredet på en bil för Dents

Det finns några saker du behöver göra innan du köper en begagnad bil . En är att få en bil rapport och ta reda på om allvarliga olyckor i bilens historia . Den andra är att inspektera bilen noga innan du kör bort det partiet . Denna bilbesiktning inkluderar kontroll av underredet för bucklor . Viktiga bildelar såsom oljetråget finns här , och om det finns bucklor i bilen underrede , är det ett tecken att bilen inte är i perfekt skick . Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Inspektera sidostyckena längs undersidan kanten av dörrarna för hand för att börja inspektionen processen . Känn längs kanterna på underredet av bilen för att se om det finns märken, sprickor , stötar eller tvära krökar i metallen här. Titta även efter saknade bitar av metall .
2

Ligg ner på rygg på marken och lysa med en ficklampa upp under bilen , om det inte är möjligt att hissa upp bilen på en lyft . Inspektera noggrant underredet från denna utsiktspunkt för bucklor , skador och urgröpningar i underredet . Utför denna kontroll på båda sidor av bilen .
3

Kontrollera underredet med ficklampan från framsidan och baksidan av bilen , liggande på marken också . Se till att du hamnar i ett läge där du ser oljetråget ( en rund del om storleken på en tallrik ) , liksom undersidan av golvet och motorrummet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77564.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.