Hur du köper begagnade japanska bilar

Att köpa en bil kan vara en spännande men skrämmande upplevelse om bilen är ny eller begagnad, utländska eller inhemska. Begagnade bilar har fördelen av ett lägre pris eftersom mycket av avskrivningarna har redan inträffat. Begagnade bilar har också en kortare garanti, om någon, och brist på information om bilen historia. Det finns många resurser på Internet som ger information till används-bilköpare. Köpare kan begränsa vad de letar efter, även med endast japanska bilar. Ju mer kunskap köparen har, desto lättare och mer behaglig processen vara. Instruktioner
1

Välj japanska företag som säljer bilar i USA som Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Isuzu och Suzuki. Forskning webbplatser såsom edmunds.com, cars.com, eller consumerreports.org att hitta information om modeller, tillförlitlighet, valmöjligheter, utföranden och förväntad kostnad.
2

Bestäm om du vill köpa en bil från en privat säljare eller en återförsäljare. Privata säljare har ofta lägre priser, men återförsäljare kan erbjuda mer variation, garantier och finansieringsalternativ inte tillgängliga från en privat säljare. Addera 3

Ordna finansiering om det behövs från en bank eller kredit unionen. Detta är viktigt om du köper från en privat fest. Återförsäljare hjälpa till att ordna finansiering om det behövs, men köparna är fria att ordna sin egen.
4 återförsäljare tenderar att ha ett större utbud av begagnade bilar att välja mellan

Sök efter japanska bilar som matchar vad som önskas. Craigslist.org, cars.com och autotrader.com är webbplatser som lista ett brett utbud av fordon från återförsäljare och från privata säljare. Lokala tidningar har även listor inom fordonsindustrin sekretessbelagda delen.
5

provköra någon bil som övervägs för att få en bra känsla i bilen. Titta, lyssna och känna av uppenbara problem med bilen.
6

Begär ett fordon historia rapport om någon bil som allvarligt övervägas. Bil Historia rapporter finns tillgängliga via många webbplatser. Edmunds.com omdömet flera rapporter och funnit att autocheck.com och carfax.com verkar ge de mest omfattande rapporter.
7

anlita ett företag eller en egen mekaniker att göra en fullständig besiktning när du är säker på att du vill köpa en viss bil. Välrenommerade återförsäljare och mest privata säljare kommer inte att ha ett problem med detta. Detta kan även vara en del av förhandlingsprocessen där det avtalas om att bilen kommer att köpas till ett visst pris, så länge som den passerar inspektion. Mest begagnade bilar kommer att ha mindre problem på grund av normalt slitage. Inspektionen bör leta efter överdrivet slitage och mekaniska problem som kan orsaka stora problem. Kostnaden för en inspektion kan spara mycket mer pengar genom att identifiera kostsamma problem som gör bilen ett dåligt köp val.
8

Erbjud säljaren ett pris för bilen. När du köper från en återförsäljare, överväga att erbjuda ett pris som inkluderar alla skatter och avgifter, inte bara ett fordon inköpspris före avgifter tillkommer. Detta är känt som en ut-dörren priset. Ange ett högsta pris du är villig att betala, och vara villiga att gå ut genom dörren om du inte kan nå det priset. Forskning av webbplatser kommer att låta dig veta ett rimligt pris för att starta erbjudande och ett rimligt pris att inte gå över.
9 Regeringen vill alltid sin andel av skatterna vid köp och försäljning fordon

Komplett all dokumentation som krävs i din stad eller stat att överföra ägandet av bilen i ditt namn. Återförsäljare brukar skicka all pappersarbete, skatter och avgifter till staten och finansbolaget för dig. Vid ett återförsäljaravtal, titta efter eventuella dolda kostnader eller avgifter som kommer att öka dina kostnader. Om du köper via en privat säljare, är köparen normalt ansvarar för att skicka skatter och avgifter till staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77805.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.