Hur man kan stoppa betalning på en begagnad bil

Hitta dig själv i en position för att stoppa betalningen på en bil betalning check kan vara frustrerande och pinsamt och kan lämna dig undrar hur man kan stoppa checken från rensa ditt bankkonto. Flera skäl kan få dig att stoppa betalningen på en check, och det är en gemensam begäran till banker som tar bara några ögonblick till processen. Saker du behöver
Kontrollera numret
Visa fler instruktioner
1

Ring numret kundtjänst för din bank. När du når en operatör, säg att du ringer för att stoppa betalningen. Verifiera din information bankkonto genom att uppge namn, adress, kontonummer och annan information som efterfrågas.
2

Ge bankens representant med kontrollen som används för att göra din betalning billån. Ge henne den dag kontrollen skriven, kontrollen beloppet och namnet på det företag som checken skrevs. Addera 3

Lyssna till detaljerna bankens representant ger dig. Han kommer att berätta hur länge stoppet betalning kommer att vara i kraft och ge dig råd om du behöver vidta ytterligare åtgärder. Han kommer att informera dig om den avgift som kommer att dras från ditt konto. Enligt Bank Rate hemsida, avgifterna för att stoppa utbetalningen varierar från $ 18 till $ 32.
4

Fyll i formuläret stoppa betalningen banken postmeddelanden och returnera den direkt. En muntlig begäran att stoppa utbetalningen tillåter endast banken 14 dagar för att stoppa betalningen. För att förlänga stoppet ansökan om utbetalning till 6 månader, måste du fylla i och underteckna formuläret och returnera den till banken.
5

göra alternativa arrangemang för att göra din betalning billån och anmäla att du stoppade betalningen på checken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77547.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.