Bra begagnade bilar att köpa

Att köpa en begagnad bil innebär ett svårt val. Det finns många faktorer att tänka på vilka omfattar rykte varumärket, varför du behöver en begagnad bil, gas körsträcka samt det nuvarande tillståndet av begagnad bil. Alla dessa faktorer måste hållas mot det noterade priset så att du får den bästa möjliga. Att känna dina fordon - och några begagnade tips bil - du kan spara dig mycket pengar i det långa loppet. Det bästa sättet att jaga en begagnad bil

De bästa begagnade bilar har rimlig körsträcka (80 till 100k miles), är inte mer än 6 till 7 år gamla, och passar dina specifika behov. Bestäm om du behöver en lastbil för dragande material eller om du bara letar efter en pendlare bil. Dessutom har en maximal summa pengar du vill spendera och hålla sig till det priset.

Plocka ut några återförsäljare nära dig eller annonser som placerats av privata ägare och göra några online forskning bygger på de typer av bilar tillgängliga. För att få ett ungefärligt värde av begagnad bil, titta på Kelley Blue Book webbplats (kbb.com) så att du har en ungefärlig uppfattning om var man ska börja. Detta pris kan gå upp eller ner beroende på körsträcka på bilen och om eventuella reparationer behöver göras. Det är också klokt att titta på CarFax rapport om de särskilda fordon (carfax.com) och se till att det inte finns en historia av olyckor eller reparationsarbeten.

När du anländer till återförsäljare, fokusera på prov- köra bilen du kom för att köpa innan du tittar på andra. Titta under begagnad bil för att se om det finns några oljeläckor. Medan provköra den begagnad bil, kontrollera att bilen skiftar växlar flytande och att de bryter inte gnugga ojämnt eller göra att bilen skumt samtidigt stoppa.

Ta bilen till din personliga mekaniker och få dem att göra en punkt för punkt inspektion för att se till att det inte finns några större problem. Köpa och sälja The Best Begagnade Bilar Till Salu p Det är en del kontroverser om huruvida inhemska eller utländska bilar är bättre som begagnade bilar. Under årens lopp, två saker klara:. Utländska bilar verkar hålla längre, men inhemska bilar är billigare att underhålla

För pendlare bilar, är Saturnus L200 en välbyggd bil som kommer att pågå en bra bit över 100k miles , och i allmänhet kör för $ användes 3400. Ford Focus är en annan bil som fungerar bra för dem på en budget som letar efter en pendlare bil.

Enligt edmunds.com, Hyundai bilar Åren 2002 till 2007 var utmärkta val. Toyota Camrys är också välkända såsom varande tillförlitliga begagnade bilar. För stadsjeepar, är en 2005-2007 Chevy Equinox en högt rankad begagnad bil. För pickup lastbilar, rekommenderar edmunds.com en 2002-2007 Toyota Tacoma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77188.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.