Hur du köper en tidigare hyrd bil för Nissan

Köpa en tidigare hyrd bil är ett bra sätt att få en bil som har relativt låga miltal och i nära nyskick. Leasade bilar har oftast mindre slitage än andra begagnade bilar och många har hållits väl. Om du är i marknaden för en Nissan och funderar på att köpa en tidigare hyrd bil, det finns flera enkla åtgärder du kan vidta. Instruktioner
1

Granska din hyresavtal. Om du för närvarande hyra en Nissan, granska ditt hyresavtal för buy-out alternativ. Vanligtvis kommer ett hyresavtal omfattar en utköpsalternativ genom vilka du kan köpa bilen i slutet av hyresavtalet för ett förutbestämt belopp. Om du är intresserad av att köpa din hyrda Nissan och planerar att finansiera kostnaderna, kontakta en bank eller generalagenten där du leasade bilen. Om du planerar att betala kontant för din Nissan i slutet av din hyra, kontakta återförsäljaren där du har din nuvarande hyresavtalet och informera företrädare för ditt beslut.
2

Besök en Nissan återförsäljare. Om du inte har en aktuell bil leasing, besök din lokala Nissan återförsäljare och tala med en representant om att köpa en hyrd bil. Många tidigare leasade fordon säljs genom återförsäljare vid uppsägning av hyresavtalet. Om din lokala Nissan återförsäljare har inte några aktuella leasingavtal avkastning på sin lott, kan återförsäljaravtalet hjälpa dig att hitta en närliggande Nissan återförsäljare som gör det. Du kan hitta en Nissan återförsäljare nära dig genom att besöka nissanusa.com eller ringa (800) Nissan-1.
3

Call begagnade bilhandlare. Om du inte kan hitta en tidigare hyrd Nissan på en närliggande Nissan återförsäljare, ring används bilhandlare nära dig för att se om de har någon tidigare hyrt Nissans till salu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77301.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.