Hur att hitta värdet av en 1978 Firebird

Att veta hur mycket en bil är värd är användbart när man köper , säljer , eller handlar det i. Göra lite forskning på ett fordon kommer att se till att du inte betalar för mycket när man köper och du vann 't bli lurade när de säljer eller handel . Att hitta värdet för en 1978 Firebird kan vara knepigt eftersom vissa kataloger och webbplatser brukar lista värden för endast nyare bilar . Att veta hur man hittar värdet på en klassisk bil kommer att få dig på god väg att sälja eller köpa utan krångel . Instruktioner
1

Bestäm skicket på bilen . En bil i nyskick kommer att ha ett mycket större värde än en bil som är rostig och inte springa . Är det i utmärkt , bra , rättvis , eller dålig kondition ? Utmärkt tillstånd innebär en bil är i nyskick . Bra innebär att bilen har mycket få repor eller märken . En bil i verkliga skick har repor , bucklor och mindre inre skador men fortfarande körs . Dåligt skick innebär att bilen har stora inre och yttre skador och får inte köras alls .
2

Slå upp bilen i en Kelley Blue Book , som kan hittas på någon bokhandel ( se Resurser ) . Addera 3

Leta upp din bils värde på nadaguides.com ( se Resurser ) . På "Classic Cars " sida , klicka på " Get a Price " och klicka sedan på muskel bil ikonen . Välj rätt år , gör , och modell för att hitta värdet av en 1978 Pontiac Firebird .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77548.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.