Så här importerar begagnade & Skadade japanska bilar

Ett ökande antal människor drar nytta av Japans bra erbjudanden när du importerar begagnade och skadade bilar till USA. Ofta är de vinstmöjligheter inom återförsäljning och reservdelsmarknaden värt ofta sjöfart och import kostnader. Försiktighet bör iakttas, men när iakttagande av import och export föreskrifter från Förenta staterna och Japan. En registrerad importör kan ofta hjälpa dig att navigera sådana föreskrifter. Genom att följa några enkla steg kan importera begagnade och skadade bilar från Japan till USA vara felfri. Instruktioner
1

Kontrollera om de bilar du vill importera finns på listan över avvikande fordon som får importeras. Även efter en skadad bil repareras, kan en viss bilmodell inte lagligt köras på amerikanska vägar på grund av säkerhetsbestämmelser. En förteckning över stödberättigade bilar kan hittas på National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hemsida.
2

erhålla tjänster av en registrerad importör, en förteckning över vilka återfinns på NHTSA hemsida. En registrerad importör ordnar transporten från Japan, genomföra alla nödvändiga japanska och amerikanska pappersarbete, utföra de ändringar som krävs för ditt fordon (t.ex. konvertering från en metrisk hastighetsmätare), och betala alla importavgifter som tas ut. Alla tjänster kommer att faktureras som ett engångsbelopp till den registrerade importören.
3

Utför ett MOT test för något begagnat fordon som importeras till Förenta staterna (transportministeriet test). MOT kan utföras av din registrerade importören, och det är därför fördelaktigt att använda en importör som specialiserat sig på import av begagnade bilar. När passerar MOT, är bilen berättigad att köras på amerikanska vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77730.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.