Hur du returnerar en begagnad bil inom 24 timmar i Florida

Floridas citron lag - för att skydda bilköpare från fordon med dolda, stora brister - inte täcker begagnade fordon. Det betyder att det är upp till köparen att vara mycket försiktig när man köper en begagnad bil, och att fastställa villkoren vid tidpunkten för försäljningen, vilket kan innefatta så att du kan lämna tillbaka bilen och häva köpet inom 24 timmar. Saker du behöver
Return avtal
Visa fler instruktioner
1

Försök att göra så grundlig undersökning av fordonet som möjligt innan köp. Om du inte är väl förtrogen med de tecken på skador eller problem och sedan försöka ta med någon som är som en mekaniker. Florida Highway och säkerhetsavdelning erbjuder en gratis checklista om det behövs (se referenser). Om dealern eller säljaren verkar tveksam till att tillåta en inspektion, så var försiktig med att göra inköp från dem.
2

Följ skyltar på generalagenten och läsa avtalet noga. Mest begagnade fordon betraktas "som är" vid köpet. Om dealern inte innebär en politik för återvändande eller garantin på bilen så finns det ingen.
3

Kontrollera med återförsäljaren om att det finns en möjlighet att häva köpet och returnera fordon i fallet med vissa villkor. Mekaniska fel, finansiella förpliktelser eller köparens ånger kan finnas skäl att båda parter kan enas om det skulle göra det möjligt att bilen ska återlämnas inom 24 timmar efter köpet. Förutsätt inte att bilen kan återlämnas utan att bekräfta det med säljaren.
4

Behåll en kopia av alla kvitton och avtal för att säkerställa bevis för allt överenskommits med säljaren. Se till att de villkor eller möjligheten att lämna tillbaka bilen skrivs in i kontraktet eller separat och undertecknas av båda parter. Också se till att det finns en överenskommen tidpunkt linje när fordonet kan returneras.
5

Kontakta återförsäljaren eller säljaren omedelbart om det finns några problem med bilen och att du tänker lämna tillbaka den omedelbart. Vid retur av bilen, se till att fordonet är i samma skick som köpt med alla objekt som tillhandahölls vid försäljning fortfarande i bilen. Tala med samma person du behandlas när du köper bilen och nuvarande undertecknad dokumentation som bevis på avtalet. Se till uppsägning dokumentation har undertecknats, och om du finansierade det, se till att lånet har avbrutits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77771.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.