Hur du returnerar en begagnad bil i Florida

Köpa en begagnad bil kan vara spännande, men det är också ett stort ekonomiskt åtagande. Spänningen kan snabbt avta, men om bilen visar sig vara elektriskt eller mekaniskt skadade. Om detta är fallet återvänder bilen kan vara ditt enda alternativ. Men "det finns ingen citron lag för begagnade fordon i Florida enligt Florida Department of Highway Safety och motorfordon." (Se referenser 1) Du kan fortfarande tillbaka din bil framgångsrikt när du granska och förstå bilhandlare politik och Floridas lagar. Saker du behöver
Leveransavtalet och returrätt
Visa fler instruktioner
1

Läs köpekontraktet särskilt uppmärksamma den returrätt. I delstaten Florida garantier, policies och avtal inte är giltiga om de inte är skriftliga och undertecknade av både köpare och säljare. Därför läser de avtal för att avgöra om bilen är berättigad till avkastning och de krav som behövs för att lämna tillbaka den. Kontakta justitiekansler kontor om du behöver hjälp att bestämma din bils berättigande på (866) 966-7226.
2

Kopiera alla papper som hör till fordonet. När du lämnar tillbaka bilen måste du ta alla de ursprungliga pappersarbete som undertecknades vid köptillfället. Spara kopior i fall du behöver bevis på transaktionen.
3

Kontrollera fordonet för att säkerställa att den är i samma skick som du köpte den i. Om fordonet är skadat på något sätt säljaren kan vägra att återlämna fordonet. Om du har skadat bilen få den reparerad direkt.
4

Kontakta säljaren av bilen. Ring, maila eller skriva ett brev till säljaren som förklarar att du hittar bilen otillfredsställande och att du vill returnera det i enlighet med kraven i returrätt. Organisera en tid för att lämna tillbaka bilen med säljaren.
5

Ta bilen tillbaka. Tillbaka bilen till säljaren med alla papper och tillbehör intakt. Bär ditt ID, försäkring information och de ursprungliga kontrakten med dig.
6

Skriv i uppsägning avtalet. Säljaren kommer att ge en uppsägning kontrakt tömning det ursprungliga köpeavtalet. Granska detaljerna i kontraktet, inklusive köpeskillingen, avbokningsdagen och föreskrifter som beskriver upplösningen av det ursprungliga köpeavtalet. Fyll i nödvändig information såsom ditt namn och telefonnummer och underteckna kontraktet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77501.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.