Hur du köper en begagnad bil

Genom att besluta att köpa en begagnad bil i stället för en helt ny, har du gjort ett bra beslut. Enligt en Bankrate.com artikel av Lucy Lazarony, förlorar den genomsnittliga bilen mellan 15 till 20% av sitt värde varje år - och så fort du kör en ny bil utanför partiet, kommer det sannolikt att drabbas ännu värre avskrivningar. Denna värdeminskning är ett bra incitament för att köpa en begagnad bil eftersom det tillåter köparen att dra fördel av de avskrivningar som den ursprungliga ägaren uppkommit. Instruktioner
1

Bestäm vilka begagnad bil du vill köpa. Du måste göra en del forskning om priser, funktioner, gas körsträcka, sittplatser och prestanda. Räkna ut vilken stil av bil du letar efter, eller vara mer specifik och bestämma exakt märke, modell och år för fordonet. En stor resurs för denna typ av forskning är Kelley Blue Book.
2

Säkra din finansiering innan du går ut och börja titta på bilar. Få saker är så sorgligt för en riktig bil älskare som att hitta begagnad bil av dina drömmar till ett bra pris, beslutar att köpa den och sedan ha den glida genom fingrarna eftersom du inte har din finansiering ordnas. Besök din bank och få finansiering, eller se till att du har tillräckligt flytande kontanter. Gör så innan du börjar jaga för bilar.
3

titt på båda privatägda bilar, och dem till försäljning på begagnade bilhandlare. Din bästa chans att hitta den perfekta begagnad bil för dig blir att titta överallt tillgängligt. Kom ihåg detta, men: att köpa från en återförsäljare är oftast dyrare, men också mindre natur riskabel. Så det är en balansgång mellan att få en bra affär och att vara trygg och säker.
4

Insistera på en omfattande provkörning. Detta är särskilt viktigt om du köper en begagnad bil från en privat fest. På din provkörning bör du köra på motorvägen för åtminstone en del av tiden, och du bör se till att bilen fungerar bra och har inga problem i minst 20 till 30 miles av körning. Om ägaren inte tillåter dig att göra denna typ av provkörning, inte köpa bilen.
5

gärna pruta. Det finns mycket få gånger i det moderna samhället där det ses som normalt och OK att pruta på något du köper, så många människor helt enkelt inte är bekväm med köpslående. Men, när du köper en begagnad bil, är det nästan väntat. Se till att förhandla ner priset så lågt som möjligt, och gärna citera Kelley Blue Book pris eller andra säljarnas priser medan du förhandlar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77133.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.