Hur du köper en bil för att återförsälja

köpa lågt och sälja högt för att göra en vinst är något som människor gör varje dag. Det kan vara kul att hitta denna mycket (eller ens att "once-in-a-lifetime" deal) och sedan vrida runt och sälja det och kasserar in extra pengar. Det kan vara en riskabel proposition, dock, och måste göras rätt. Instruktioner
1

Titta överallt du kan innan han gick över en bil att köpa. En av de bästa ställena att köpa en billig bil som behöver lite arbete för att öka dess värde är online platsannonser som Craigslist bil och lastbil avsnittet. Kontrollera listor dagligen eller företrädesvis timme och du kommer så småningom att stöta på en affär. Andra ställen att leta är den lokala tidningen platsannonser, eBay och i Autotrader.
2

försiktigt inspektera bilen. Det bästa scenariot för är att hitta en bil som behöver inget arbete men är billigt nog för att helt enkelt vända och sälja. Detta är dock inte den vanligaste affären ute. De flesta bilar som är billiga nog för att tjäna pengar på kommer att behöva en del arbete, så det är viktigt att inspektera hela fordonet för att se till att du vet vad det är som du köper och vilken typ av arbete det kommer att behöva. Inspektera kroppen och underredet för tecken på rost (bubblor i lacken), kolla in det inre och titta noga på motorn. Om bilen är körbar, provköra den för att se hur den driver.
3

Välj en bil som inte behöver alltför mycket arbete. Såvida du inte är intresserad av att återställa en bil (vilket kan vara mycket svårt att göra några pengar på när du säljer den) hålla sig till bilar som behöver minimalt arbete för att göra dem lätta att sälja för ett anständigt pris. Bilar som behöver mindre saker som en ny uppsättning däck, en broms jobb eller en tuneup är bra kandidater. Bilar som behöver en ombyggd motor, färg och kaross och en ny interiör kan inte vara värt besväret.
4

Stick med modeller som är populära och lätta att sälja. Med de höga kostnaderna för gas i dag, kanske en ekonomisk bil som en Honda Civic vara lättare att sälja än en bensinslukande dinosaurie som en Hummer. Klassiska konvertibla sportbilar som Alfa Romeo Spider och klassiska bilar muskel som Ford Mustang är perenna favoriter som regelbundet efterfrågas av köpare. Kom bara ihåg att den äldre och mer specialiserad en bil är det mer potential det finns för fallgropar.
5

Köp lågt. Detta kan låta som en självklar del av råd, men om du planerar att vända en bil för vinst - vilket är afterall poängen med att köpa en bil att sälja - då måste du börja med att spendera så lite pengar som möjligt. Fynd för bästa pris som du kan få. Börja genom att erbjuda säljaren en lägre summa pengar som de förmodligen inte kommer att acceptera (men försök att inte förolämpa dem) och sedan komma fram till ett försäljningspris som både du och säljaren är bekväm med.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77499.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.