Hur du köper en begagnad bil

En begagnad bil, även kallad en begagnad eller begagnad bil, är en bil som har ägts av någon annan. Att köpa en begagnad bil är ibland det bästa och billigaste sättet att äga ett fordon. Begagnade bilar säljs på många olika sätt, bland annat genom ett märkes återförsäljare (till exempel, Honda, Toyota, BMW, etc), en oberoende återförsäljare eller en privat fest. Instruktioner
märkes återförsäljare
1

Många återförsäljare kommer att sälja begagnade bilar. Om du redan är inställd på att köpa ett visst märke och /eller modell, går igenom ett återförsäljaravtal kan vara perfekt för dig. Först måste du veta vilken modell du vill köpa.
2

Besök närmaste återförsäljare och träffa en mäklare. Några viktiga frågor att ställa oro fordonets historia, prisjämförelser med andra modeller, garantier och utökade garantier och planer service. Addera 3

provkörning. Se till att du gillar det som du kör det.
4

Inköp. Om du gillar den, köp den. Glöm inte att be om betalningsalternativ om du behöver vara på en plan.
Fristående återförsäljare
5

Att gå igenom en oberoende återförsäljare är ett annat populärt alternativ, speciellt om du 're inte inställd på ett visst märke eller modell. En oberoende återförsäljare såsom CarMax (carmax.com) kommer att ha en mängd olika märken och modeller för dig att välja mellan.
6

Besök närmaste återförsäljare och träffa en mäklare. Du kommer också att behöva ställa de viktiga frågorna om fordonets historia, jämförelser prissättning med andra märken och /eller modeller, garantier och utökade garantier och planer service.
7

provkörning. Se till att du gillar det som du kör det.
8

Purchase. Om du gillar den, köp den. Glöm inte att be om betalningsalternativ om du behöver vara på en plan.
Private Party Sales
9

Du kan ofta hitta de bästa erbjudandena genom en privat fest. Många gånger, dessa människor är ivriga att sälja sina fordon, så att du kan hitta en hel del. Du kan hitta privat fest försäljningen via annonser i tidningar eller på nätet.
10

Träffa den privata parten säljare i en enats om på plats. Se till att du ta med en vän med dig och se till att du ska träffa på en offentlig plats för din säkerhet. Du bör fråga om bilens historia, speciellt om det har varit i en olycka eller flera olyckor. Om det finns, begära pappersarbete från butiken där fordonet genomgick reparationer. Se också till att du ber om fordonet är fortfarande i sin ursprungliga eller förlängd garanti, och om det har lönat sig.
11

provköra den. Se upp för något som kan vara ovanligt.
12

köpa bilen om du gillar det. Kontrollera att du har en detaljerad försäljningsavtal utarbetats. Du kan nå en överenskommelse prover på nätet (se referens avsnitt).
13

Exchange pengar. Du och den privata parten sälja bilen kommer att behöva enas om metod för köpet. Detta kan inkludera direkt insättning, en kontroll, kontroller kassör, ​​kontanter eller en postanvisning. Bestäm vad som är den bästa vägen för er båda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77677.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.