Hur du köper en Chevy Trailblazer

Trailblazer är en mid-range sport utility vehicle som tillverkas av Chevrolet. Eftersom Trailblazer är en av de bäst säljande SUV i USA, de är lätt tillgängliga för köp i någon nationell marknad. Tillverkas sedan 2002, de varierar i pris ganska lite: A 2002 med över 100.000 miles kommer att prissättas runt $ 5000, medan en 2009 SS med en 390 hästkrafter, är 6,0 liters V8-motor kostar mellan $ 38.000 och $ 44.000. Köpa en Chevy Trailblazer är enkel och beror främst på dina behov och budget. Saker du behöver
internetuppkopplingar
till bilhandlare (er)
Visa fler instruktioner
Hur du köper en Chevy Trailblazer
1

Bestäm om du vill köpa en ny eller begagnad Trailblazer. Det genomsnittliga nationella priset för en ny Trailblazer är strax under $ 30.000 (med deluxe edition kör mellan $ 38.000 och $ 44.000). Om du har bestämt dig för att köpa en ny Trailblazer, så kontakta din lokala Chevrolet återförsäljare för mer information.
2 p Om du har bestämt dig för att köpa en begagnad Trailblazer, då du behöver för att jämföra alternativ med din budget. Det bästa sättet att göra detta är att använda Kelley Blue Book (Kbb.com). Kelley Blue Book är en gratis onlinetjänst som, med ett par klick på musen, kan hjälpa dig att bestämma en prisstruktur för Trailblazer du behöver. Bara kolla alternativ och funktioner du önskar (såsom 4WD) och Kelley kommer att berätta ungefär hur mycket det Trailblazer är värt.
3

börjar undersöka din lokala återförsäljare (glöm inte att Chevrolet återförsäljare säljer ofta begagnade bilar samt). Ring runt och se om de används bilhandlare har några Trailblazers i ditt område, och om de är inom din prisklass och utbudet av Kelley Blue Book.
4

Kolla in online marknadsplatser samt. Craigslist och eBay är utmärkta källor för att köpa begagnade bilar, och eftersom Trailblazer är en av USA: s mest sålda SUV, är det inte svårt att hitta begagnade och nya Trailblazers nätet. Det finns också nationella begagnade och nya bilar marknadsplatser såsom Cars.com och Carmax.com att utreda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77158.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.