Hur man identifierar Repaired & Repainted Bilar

När du söker efter den används rätt bil, att veta hur man ska upptäcka en bil som har varit i en olycka kan du spara en hel del krångel på vägen. Även om en potentiell bil har reparerats professionellt, det fortfarande kan vara önskvärt att fortsätta söka efter en bil som aldrig har varit i en olycka. Vissa kännetecken som skall vara synliga för även en nybörjare kan styra dig bort från någon annans problem och föra dig närmare din dröm bil. Instruktioner
1

Kontrollera alla bilens paneler yttre kropp för lacken som kan vara några nyanser off från angränsande paneler, eftersom detta kan tyda på att delar av bilen målades. Titta på bilen från olika vinklar i starkt solljus. Kör dina fingrar över lacken, som ett område som är grövre än andra områden kan ha målats om. Kontrollera för områden som kan ha ett tråkigt utseende till slut, möjligen indikerar en undermålig måla.
2

Öppna huven, dörrar och baklucka. Kontrollera för poster som inte bör målas som nu kan ha karossfärgad färg på dem, t.ex. gummilister, spärrar gummilister eller dörr - en indikation på att bilen har varit åtminstone delvis ommålad. Kontrollera färgen på färgen i dörrposter för att se om det är samma färg som de yttre panelerna, eftersom detta kan tyda på att bilen fick en billig måla om i en icke-originalfärg.
3

Kontrollera gångjärnet fästskruvar medan alla dörrar, huv och bagageluckan är fortfarande öppna. Kontrollera efter tecken på att bultarna har flyttats från sin ursprungliga plats genom flisas eller saknas måla, möjligen indikerar att panelen har lagts om på grund av en olycka. Vet att gångjärn och gångjärn kvarhållande bultar vanligtvis målas över på fabriken, så någon synlig åverkan skall vara väl synliga och borde slänga upp en flagga försiktighet.
4

Stäng alla dörrar, huv och bagageluckan. Kontrollera bredden på spalterna mellan alla av panelerna. Vet att luckorna ska vara enhetliga för hela längden, och att varje avvikelse kan tyda på att en panel har bytts ut och inte rätt inriktade.
5

Fråga ägaren om bilen har målats eller har reparerats på grund av olycka skador. Be att få se de reparationer register om det finns. Vet att reparationer som summerar till mer än bilen är värd kan tyda på att det var totalt, vilket innebär att fordonet var allvarligt skadad.
6

Anteckna ramnumret och lämna den till en bil historia Rapporten tjänsten, varav många är tillgängliga online. Detta är ett bra sätt att berätta om en bil har varit i en olycka endast om det har rapporterats till myndigheter eller försäkringsbolag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77061.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.