De bästa sätten att köpa begagnade bilar

Att köpa en ny bil, även en begagnad bil kan vara en komplicerad och kostsam process. Eftersom en bil är en så stor kostnad, är det värt han extra ansträngning för att jämföra modeller, historia forskning fordon och argumentera för det bästa möjliga priset. Att veta var att handla en begagnad bil är det första steget i att få en rättvis uppgörelse och ett fordon du kan njuta av i många år framöver. Återförsäljare

Ett av de enklaste och säkraste sätten att köpa en begagnad bil är från en seriös bilhandlare. Detta kan antingen vara en ny bilfirma som även säljer begagnade modeller, eller en återförsäljare som enbart säljer begagnade bilar. I båda fallen, undersöka villkoren för garantin, liksom din statens citron lag, att veta hur väl skyddat ditt köp är.

Återförsäljare i allmänhet kommer att ta mer betalt för begagnade bilar, men tryggheten att veta att fordonet har varit professionellt servad och även en kortsiktig garanti kan ge sinnesfrid. Dessutom återförsäljarna sannolikt har den största urval av begagnade bilar, vilket innebär att du är mer sannolikt att hitta den bil du vill utan att betala för alltför många extra funktioner du inte behöver.
Auktioner

Offentliga bil auktioner är ett annat ställe att hitta en affär på en begagnad bil. Auktioner kan sälja bilar som har återtas av den ursprungliga säljaren, eller i beslag av polisen och aldrig påstått. Vissa används bilhandlare får mycket av sina lager från auktioner, så genom att gå direkt till källan du kan undvika markup återförsäljare avgiften för den service de utför på bilen och eventuella omkostnader som de kan ådra sig.

Var säker att grundligt inspektera alla fordon du planerar att bjuda på, eftersom auktioner allmänhet sälja bilar utan någon form av underförstådd garanti. Uppskatta kostnaderna för reparation eller underhåll av fordonet kan behöva och lägga detta till auktionen priset så att du inte överutnyttjas. Slutligen, sätta en gräns och stoppa budgivning när bilen överstiger det priset.
Privata Sales

En privat försäljning från en individ till en annan har också sina fördelar . Att köpa en bil på detta sätt tar bort alla skydd från garantier eller politik retur. Dock innebär avsaknaden av ett återförsäljaravtal infrastruktur som privatpersoner kan ta mindre betalt för samma bil. Dessutom kan säljare som bara vill lasta en gammal bil vara angelägen att sälja, även vid ett något lägre pris.

Läs din lokaltidning för att leta efter privat försäljning, vilket kan anges separat från bilar som säljs via återförsäljare. Dessutom, se till salu skyltar på bilar i ditt närområde, eller bilar parkerade på vägen framför privata hem. Använd Kelley Blue Book, NADA, eller annan bil prissättning guide för att bestämma värdet på bilen, sedan börja förhandla med ägaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77455.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.