Nackdelar med leasing en bil

När hyra en bil, gör du månatliga betalningar till ett leasingföretag, utom, i huvudsak, är du hyra bil för en tid som anges i ett avtal, vanligtvis två till fem år. Betalningen inkluderar räntor, leasingkostnader, finansiella avgifter och eventuella skatter. Efter leasingperioden är slut, tar du bilen tillbaka till återförsäljare och har möjlighet att hyra en annan bil, köper den aktuella fordonet eller vrida i fordonet. Det finns vissa nackdelar när hyra en bil. Kostnader och betalningar

När hyra en bil, är en viktig nackdel att anse att det oftast kostar mer än att betala ett lån för att köpa bilen. Enligt Consumer Reports, beror detta på att finansiera kostnader som normalt är högre när leasing.

En artikel publicerad på hemsidan Lease Guide säger att när det gäller kostnaden för att hyra en bil, tenderar den långsiktiga kostnaden vara högre än kostnaden för att köpa ett fordon, förutsatt att kunden vill köpa fordonet när hyresavtalet upphör.
antal miles och Fordonets skick

När ett fordon leasas, det finns ett begränsat antal miles du kan köra per år. Om du överskrider körsträcka gräns som skrivet i kontraktet, kommer straffavgifter tillämpas. Måste också hållas i gott skick när leasing

fordonet. Om fordonet inte är i gott eller godtagbart skick, kan extra slitage avgifter tillämpas om du slår i fordonet vid slutet av leasingperioden.
Förtida uppsägning avgifter

När du hyr en bil, är det för en angiven tidsperiod. När hyresavtalet är upp, kan du välja att hyra en annan bil, köpa ursprungliga fordonet eller bara gå därifrån. Om du vill få ut av hyresavtalet innan det löper ut, kan du debiteras för tidig uppsägning avgifter och sanktioner. Ingen Anpassning och försäkringskostnader

Leasingfordon är
inte tillåtet att anpassas på något varaktigt sätt, till exempel en ny lack eller lägga permanenta dekaler.

Leasingföretag kräver oftast större mängder försäkringsskydd än vad du kan normalt användas till. Till exempel, försäkringsbolagen tenderar att kräva högre övergripande gränser för leasade fordon jämfört med fordon som köpts med ett traditionellt lån.
Ingen Ägande och annorlunda krav på kreditkvalitet

Vid leasing ett fordon, tekniskt att fordonet hyrs, ungefär som att underteckna ett hyresavtal för en lägenhet. Du betalar för att köra fordonet i stället för att göra betalningar mot ägande av det.

Artikel med rubriken "Fördelar och nackdelar med Leasing" från webbplatsen Lease Tips påstår att eftersom hyrda fordonen ägs av leasingbolaget, de måste säkerställas att betalningar görs till fullo och i tid, så kredit krav tenderar att vara högre för personer hyr ett fordon än för dem som vill köpa. Om du har tvivelaktiga kredit historia, kan du ha svårt att få godkänt för att hyra en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77803.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.