Hur Inspektera Krockkuddar med begagnade bilar

Spara pengar genom att köpa en begagnad bil är en bra idé , speciellt när bilen väl har upprätthållits och har inte behövs några större reparationer . Medan inspektera en begagnad bil innan ditt köp , bör du ägna stor uppmärksamhet åt krockkuddar . De är en viktig säkerhetsfunktion och du måste ta reda på i förväg om de fungerar korrekt . Saker du behöver
Internet
Fordon historia rapport
mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Beställ ett fordon historia rapport från en av många leverantörer . Consumer Reports har betygsatt de fem företag som utfärdar rapporter fordon historia ( se referenser ) . Även om inte ofelbar , dessa rapporter ger information om bilens historia , inklusive airbag distributioner . Om krockkuddarna har någonsin använts , skall de kontrolleras av en maskiningenjör som specialiserat sig på airbag säkerhet . Hitta en maskiningenjör med en bakgrund i airbag säkerhet via Internet eller via din närmaste University School of Mechanical Engineering .
2

Ta bilen till en oberoende mekaniker , kan vem kontrollera eventuella skador på krockkuddar . Addera 3

Inspektera bilens titel . Leta efter sådana anmärkningar ( kallas " varumärken " ) som indikerar att fordonet har varit i en olycka eller krävs större reparationer . Om fordonet var i en olycka , kan det ha varit oupptäckt skada av någon airbag .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77258.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.