Hur man driver en Arizona VIN-nummer

Om du har köpt eller funderar på att köpa en bil i Arizona, kanske du vill veta om dess historia, såsom antalet tidigare ägare, eller om tillverkaren någonsin har påmint det. Varje fordon som säljs i USA måste ha ett unikt 17-siffrigt Vehicle Identification Number, vilket krävs enligt Department of Transportation. Du kan köra en Arizona bilens VIN i en online-databas. Saker du behöver
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Hitta Arizona bilens VIN, som vanligtvis är placerad på förarsidan av instrumentbrädan. Du kan också titta på dörrkarmen, eller på fordonets titel, registrering eller försäkring pappersarbete.
2

Gå till en VIN-lookup service hemsida, såsom AutoCheck eller Carfax (se Resurser).

3

Ange VIN i tjänstens sökruta. Klicka på ett kommando som "Enter" eller "Sök" för att leta upp VIN. Preliminära fria resultat kommer att visas, vilket ger dig information om fordonets år, märke och tillverkare.
4

Skriv ditt namn och kreditkortsinformation i webbplatsens beställningsformulär att köpa en rapport för det fordon du sökt. Du kommer att få information om bilens historia, inklusive hur många ägare fanns, om vägmätaren har rullats tillbaka olagligt och om någon någonsin har rapporterat det i en olycka eller blir stulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77034.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.