Hur Sue en bilförsäljare

Begagnad bil försäljare har ett rykte om att vara missvisande och vilseledande. Även om detta är inte sant för alla begagnad bil försäljare, det finns några som bryter inte bara ditt förtroende, men också mot lagen. Stämma en bilförsäljare över villkoren eller tillståndet hos ett fordon är en svår process. Om inte käranden kan visa konkreta bevis på bedrägeri eller brott mot statens lagar, är det troligt att kontraktet kommer att hålla. När du gör stora inköp, noga granska villkoren i avtalet innan det undertecknas är ditt bästa försvar. Instruktioner
1

Kontakta din lokala Attorney General hemsida för att ta reda på detaljerna i din statens begagnad bil lagar. Till exempel, i Minnesota, måste återförsäljarna ger grundläggande garantier för de flesta begagnade bilköp. I Kentucky, är ingen ytterligare garanti krävs utöver den inledande som erbjuds av tillverkaren. Förstå din statens lagar är viktigt att finna grund för en kostym.
2

noga igenom din köpekontraktet, finansieringsvillkor och det sätt på vilket fordonet såldes. För att framgångsrikt stämma återförsäljare, måste du kunna bevisa att lagen överträds. Om du fick en dålig affär, men det verkar inte vara en svår kränkning, kan du vara ute på tur.
3

Konsultera en advokat i ditt område som specialiserat sig på fordonet eller " citron lag "fall. En advokat med erfarenhet av arbete med återförsäljare, kommer försäljare och fordon hjälper dig att förstå fakta i ditt fall, vilka lagliga alternativ är tillgängliga för dig och hur mycket det kan kosta att genomföra dräkten.
4

Fila dräkten med hjälp av din advokat om det visar sig att du har ett legitimt mål. De flesta fall av detta slag slutar i bosättningar i motsats till fullständiga prövningar, men du bör vara beredd att spendera de närmaste månaderna i domstol slåss för ditt fall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77956.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.