Hur att hitta begagnade Ford & Mercury Mini Vans

När du handlar för en begagnad bil, människor har ofta ett visst märke eller modell som de letar efter. Detta kan baseras på tidigare erfarenheter, personliga rekommendationer eller andra kriterier. Vissa Ford och Mercury, en Ford varumärke, minibussar är mycket kompatibla och många delar kan bytas mellan modeller som är samma år men marknadsförs under olika varumärken. Av någon anledning kanske du har använt Ford och Mercury minibussar är populära modeller. Låt oss ta en titt på de bästa metoderna för att hitta en begagnad Ford eller Mercury minivan. Saker du behöver
Tidningar
Computer
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera dina lokala tidningar, inklusive reklam cirkulär som American Annonser eller Thrifty Nickel, och din lokala Craigslist. Dessa källor kan hjälpa dig att hitta privata säljare av begagnade minibussar, som kan vara några av de bästa värdena.
2

Kontrollera dina lokala bilhandlare för begagnade bilar. Många återförsäljare har sina register på nätet. När du har hittat en Ford eller Mercury minivan som du är intresserad av, göra resan ned till dealern att kontrollera fordonet.
3

Kolla Auto Trading cirkulär såsom Autotrader. Dessa är också tillgängliga på nätet och presentera en annan resurs för att hitta återförsäljare och privata säljare av begagnade minibussar. Många säljare kommer att inkludera en bild av fordonet till salu. Ett telefonsamtal och ett besök kan bekräfta huruvida de har rätt minibuss för dig.
4

sätta ord ut till vänner och släktingar. Använd din cirkel av inflytande för att få ordet att du letar efter en begagnad Ford eller Mercury minivan. Word of mouth är en av de bästa metoderna för reklam och kan hjälpa dig att hitta det erbjudande du söker efter.
5

placera din egen annons i den lokala tidningen, reklam cirkulär eller på Craigslist. Låt folk veta vad du vill. Det kan inte skada att annonsera och du kanske får ett samtal från någon vars annons du missat eller som var bara redo att sälja sina begagnade minibuss. Du vet aldrig vad resultatet kommer att bli förrän du prova det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77166.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.