Hur du köper en bärgning bil

Även om det har allvarliga problem, kan du ha skäl att köpa en bärgning bil, dvs en som har varit i en olycka som lämnade reparationskostnad ovanför det verkliga värdet av fordonet. Bärgning bilar köps ofta för att de har fungerande delar eller av parter som vill göra några reparationer att göra det körbart. När du köper en bärgning fordon, kommer du att utfärdas en bärgning titel för att meddela andra potentiella köpare som har varit inblandad i en allvarlig olycka. Instruktioner
1

Hitta bärgning bilar tillgängliga för köp. Du kan besöka massor Auto Salvage i ditt område för att visa sina register. Eller du kan handla på nätet via sajter som Auto Salvage Yard.
2

bedöma skador på bilen. Innan du köper en bärgning fordon, be att en mekaniker titta på den för att avgöra ett kostnadsförslag på reparationer du kommer att behöva göra. Dessutom, om du planerar att riva bilen av delar, kan mekanikern låta dig veta om de är i gott skick.
3

Räkna med att betala kontant för fordonet. Bärgning partier kommer inte att erbjuda finansieringsalternativ.
4

ombesörja att bärgning bilen transporteras. Du är ansvarig för de kostnader att bogsera fordonet ur partiet.
5

Gå igenom inspektionen processen. Du kommer att behöva besöka din statens Institutionen för motorfordon innan du kör en bärgning fordon som har återställts. En särskild bärgning bilprovning kommer att krävas innan bilen är registrerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77167.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.