Hur Importera skadade bilar

Många presumtiva bilköpare har tagit fördel av prisskillnaderna i syfte att importera skadade fordon från utlandet. Oavsett om du köper begagnade bilar som kommer senare repareras, eller köpa dem helt enkelt att använda deras reservdelar, är processen för att köpa en skadad bil ofta densamma trots ursprungslandet. Men även om förfaranden vid import för skadade bilar är ofta samma som för nya bilar, inte alla repareras importerade bilar är berättigade att köras på amerikanska vägar. Instruktioner
1

Kontrollera om bilarna finns på listan över godkända fordon för införsel. En lista över dessa fordon finns på National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) webbplats, som uppdateras varje år. Om du tänker att reparera bilen när den anländer i USA, fortfarande inte kan lagligt köras på amerikanska vägar.
2

Köp dina bilar genom en registrerad importör. En förteckning över registrerade importörer publiceras på NHTSA hemsida. Vissa registrerade importörer specialiserade på att importera begagnade och skadade bilar, och kommer också att utföra alla nödvändiga byråkratiska pappersarbetet i ursprungslandet, ordna frakt, betala importtullar (för närvarande 2,5 procent av bilens värde), samt anordna en MOT och fordonstrafik bedömning när bilen anländer i USA.
3

Utför alla nödvändiga ändringar på din bil för att göra det väg lagligt, om du tänker att reparera fordonet för användning på amerikanska vägar. Din registrerad importör får utföra nödvändiga modifieringar (t.ex. hastighetsmätaren omvandling) om så är fallet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77746.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.