Specifikationer för en 2000 Ford Ranger

Den 2000 Ford Ranger är en kompakt pickup som under många år var den regerande liten lastbil på marknaden. Fords underlåtenhet att erbjuda en fyrdörrars modell crew cab eller en betydande restyling efter 1997 skada försäljningen. Ranger, som har varit i produktion sedan 1983, var att upphöra med produktionen under 2010, men det fick ett uppskov som försäljning plockas upp efter Ford beefed Ranger kropp stil. Under huven

Tre motoralternativ kommer med 2000 Ford Ranger: basen 2,5-liters rak fyrcylindrig, den 3-liters V6 och fyra-liters V6. Den raka fyra motor levererar en oinspirerande 119 hästkrafter och endast 146 meter-pounds av vridmoment som äventyrar dess dragande kraft och acceleration. Men det kan tjäna upp till 28 mpg. Den ärevördiga 150-hästkrafter tre-liters V6 ger mer effekt och är standard på de fyra-hjulsdrivna modeller. Samma motor fanns tillgängliga till köpare i 2000 med en löptid på 85 procent etanol. De fyra-liters V6 genererar 160 hästkrafter och 225 fot-pounds av vridmoment. Den tre-liters version utrustad med en femväxlad manuell växellåda uppnår 16 mpg på stadsgator och 21 mpg på landsväg. Med tillvalet fyra-växlad automatlåda, tjänar det 15/20 mpg.
Mått och Styles

2000 Rangers har basen XL trim och övre nivå XLT. Cab konfigurationer är den vanliga versionen och den förlängda hytten, vilket Ford marknadsför som SuperCab. Ford placerar den vanliga hytten modell på en 112 - eller 118-tums hjulbas. Den SuperCab har en 126-tums hjulbas. Bygglängder för regelbundna hytterna är 187,5 inches och 201,7 inches för SuperCabs. Alla modeller är 70.3 inches bred och 67,5 inches tall med en markfrigång på 7,4 inches. Ranger har typiskt en fastighetsnära vikt på 3600 pounds. beroende på motorstorlek, cab konfiguration och alternativen. Lastlådan presenterar flareside styling, vilket är en modifierad version av de gamla steg-side last lådor med ett litet steg placerad mellan förarhytten och wheelwell. Den fleetside versionen är den konventionella platta dubbelsidig lastlåda.).
Bromsar och fjädring

En tvåhjulig låsningsfria bromsar (ABS) med ventilerade skivbromsar fram och trummor i baksätet stoppa Ranger XL. Den XLT får all-wheel ABS. Den slutliga drivaxel ratio 3.73:1. Den främre hjulupphängningen är utrustad med ett nyckelben systemet med vridfjädrar och krängningshämmare. Den bakre fjädring är en balk bakre system med bladfjädrar och krängningshämmare. Ranger kommer som två-eller fyra-wheel-drive.
Funktioner

Standard funktioner på XL modellen inkluderar en två-högtalare AM /FM radio, vinylsäten , plastgolv beläggning, dimljus, fast bakruta, tonade värme-reflekterat glas, delvis golvkonsolen, split baksäte, trepunktsbälten, två baksäten hoppa i förlängda hytten versionen och varvräknare. Den XLT har CD-spelare, trasa platser, betydligt fler kromdetaljer uppgraderade dörrpaneler som standardutrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77766.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.