Hur Exportera Begagnade bilar

En export företag inom försäljning och transport av begagnade auto bilar från USA till andra länder kräver säkra finanserna, genomföra marknadsundersökningar, affärsplanering, erhålla tillämpliga licens, förhandlar fakturapriserna och säkra bankernas remburser , och arrangera internationella transporter (luft, fartyg och /eller landvägen). Det är amerikanska federala exportförordningar upprätthålls av olika amerikanska federala myndigheter samt US Customs and Border Protection (CBP). Dessa federala lagar kan hittas i 19 CFR Part 192. Saker du behöver
dator
Porto kostar
Transport
Visa fler instruktioner
Exportera Begagnade bilar från USA
1

Säkra finanser. Exportera begagnade bilar kräver startkapital. Tillhörande kostnader inkluderar, men är inte begränsade till, licensiering och transportkostnader. En typisk transaktion kan kräva att exportören anta de initiala transportkostnader, varvid återhämtningen återhämtade sig efter att erhålla betalning från remburs utfärdas av banken efter transport.
2

genomföra marknadsundersökningar analys. Hitta auto agenter eller distributörer av begagnade amerikanska bilar till destinationen marknaden /land. Denna information får lämnas i tryckta och online-kataloger. Det är bäst att gå med en export sammanslutning där personliga referenser kan erhållas. Alternativt till kontakt SCORE (Rådgivare till Amerika Small Business) hitta en mentor med erfarenhet av export av begagnade bilar i destinationslandet.
3

Study import /export terminologi. Sedvanliga handel termer som används i den internationella handeln industrin kommer att omfatta de internationellt erkända INCOTERMS, t.ex. CIF (kostnad försäkring och frakt) eller FOB (free on board). Det är viktigt att förstå dessa termer att korrekt beräkna transaktionskostnaderna.
4

genomföra marknadsundersökningar och skapa en affärsplan. Marknadsundersökningar omfattar erhålla rapporter och statistik om den potentiella exportmarknaden för begagnade amerikanska bilar. Efter identifiera några potentiella exportländer, forskning gällande export import tullar, avgifter och licenskrav.
5

Skaffa tillämpliga licens. Generellt är ett exportlicenser inte behövs för att transportera används auto fordon eftersom det inte är en av de många varor inom de mer strikt reglerade marknader som regleras av den amerikanska federala regeringen, såsom marknaden för export av djur eller matvaror. Det kan finnas utländska importlicenskrav krav som bör avslöjas vid marknadsundersökningar nivå. Kontakta den utländska myndighet regeringen licensiering eller utländskt konsulat i USA för att ta reda på om antingen en licens eller federal certifikat krävs.
6

Förhandla fakturapriserna och utfärda proforma faktura till den främmande agenten eller utländsk återförsäljare som kommer att ta titeln till den exporterade fordonet. Säkra en remburs innan transport. Detta utfärdas av en bank och försäkrar faktura betalning för varan. Rembursen kommer innehålla uppfyllandet termer, såsom att säkra försäkrings-och transportera varor, som måste bevisas till banken innan det kommer att släppa fakturabetalning.
7

Ordna internationella transporter med flyg, fartyg, mark eller en kombination därav. Läs om seder och hamnförfarandena. Var beredd att lämna giltiga handlingar bevis om fordonets ägare som originalet eller bestyrkt kopia av begagnade fordon intyg om äganderätten till CBP.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77292.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.