Hur att stänga affären när man köper en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil kan vara en skrämmande , och till och med skrämmande , upplevelse . Begagnade bilköpare måste vara noga med att se till att de inte är helt enkelt att köpa en annan människas problem . Men om du köper din begagnade bil från en återförsäljare eller en privat säljare , det finns några åtgärder du kan vidta för att förhandla fram det bästa och se till att bilen är i toppskick . Saker du behöver
Kelly Blue Book
Edmunds Car Guide
Visa fler instruktioner
1

Ta med en mekaniker , eller åtminstone en erfaren bilköpare , med dig när du handlar . Att köpa en begagnad bil på egen hand kan vara skrämmande , och det hjälper att ha en erfaren bil person med dig .
2

Fråga säljaren om du kan ta bilen till din mekaniker för en grundlig checkup . Var försiktig med återförsäljare och privatpersoner som inte kommer överens så att du kan kontrollera bilen själv. Addera 3

Slå upp marknadsvärdet av bilen i en ansedd bil guide som Kelly Blue Book eller Edmunds . Att veta det sanna marknadsvärdet av fordonet kommer att ge dig mer förhandlingskraft .
4

erbjudande att betala kontant för fordonet om du kan . I många fall kommer en kontant försäljning bli mer attraktiv för säljaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77493.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.