Hur du köper en begagnad VW Bug Beetle

Att köpa en begagnad VW Bug Beetle kan vara en spännande men stressig upplevelse. Med begagnade bilar, är fördelen med ett lägre pris utifrån de extra komplikationer av en kortare garanti (om någon) och brist på kunskap om bilens historia. Ju mer kunskap du kan få om fordonet och marknadspriser innan den begagnade marknaden bilköp, kommer lättare och trevligare processen vara. Instruktioner
1

Besluta om vissa specifika rör Beetle du vill. Tänk på året, modell, tillbehör och prisklass. Granska bil webbplatser som edmunds.com, cars.com eller consumerreports.org att lära dig allt du kan om modellens tillförlitlighet, alternativ, utföranden och förväntad kostnad.
2

Bestäm om att köpa Beetle från en privat säljare eller en återförsäljare. Privata säljare har ofta lägre priser, men återförsäljare kan erbjuda mer variation samt garantier och finansieringsalternativ som inte kommer att vara tillgängliga från en privat säljare.
3

Ordna finansiering genom en bank eller kredit union, om det behövs. Detta är ett viktigt steg om man köper från en privat fest. Återförsäljare kan hjälpa till att ordna finansiering, men köparna kan fortfarande ordna sin egen finansiering, om de vill.
4

Sök efter skalbaggar. Craigslist.org, cars.com och autotrader.com är populära platser som alla lista fordon från återförsäljare och från enskilda köpare. Din lokala tidning kommer också att ha listor i den sekretessbelagda delen.
5 enhet

Test och få en känsla av de skalbaggar som verkar passa dina behov. Kontrollera att det inte finns några uppenbara problem med bilen. Fall inte förälskad i den första bilen du kör, eftersom detta kan få dig att glömma att gå igenom resten av stegen.
6

Skaffa en rapport fordon historia om någon Beetle du på allvar överväger . Dessa rapporter finns tillgängliga via flera hemsidor, men autocheck.com och carfax.com tycks ge den mest omfattande rapporter.
7

anlita ett företag som Auto PI eller rådgöra med din egen mekaniker att göra en fullständig bilprovning när du är säker på att du vill prova att köpa en specifik Beetle. Mest används Skalbaggar kommer att ha mindre problem på grund av normalt slitage, men en mekaniker kan upptäcka överdrivet slitage och mekaniska problem som kan orsaka stora framtidsfrågor. Kostnaden för denna inspektion kan spara pengar på vägen.
8

Erbjud säljaren ett pris. Om du köper från en återförsäljare, överväga att erbjuda en ut genom dörren priset, inklusive alla avgifter, inte bara ett pris inköp av fordon före avgifter tillkommer. Var villig att förhandla, men sätta sig på ett högsta pris innan du förhandla. Gå inte över detta pris och vara villiga att gå bort.
9

komplettera alla handlingar som krävs för att överföra ägandet av Beetle. Återförsäljarna brukar ordna att skicka alla nödvändiga papper, skatter och avgifter för lokala och statliga myndigheter och finansbolaget. Se upp för dolda extras läggs i kontraktet med återförsäljarna. Skatter och avgifter ska betalas direkt till regeringen av köparen eller finansbolaget om Beetle säljs av en privat säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77773.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.