Hur du köper Gamla bilar

Att köpa en begagnad bil kan vara en mycket givande erfarenhet, men inte bita av mer än du kan tugga. Vare sig du letar efter en fullt återställd show bil eller ett renoveringsobjekt, följ dessa förslag för att se till att du får vad du betalar för. Instruktioner
1

Välj ett av de mer populära modellerna som är lätta att reparera, såsom en Toyota eller Chevrolet. En gammal Cadillac eller Mercedes kommer att kosta dig mer i restaurering och underhåll på grund av dyrare delar och mer komplicerade mekanik. När du vet vilken typ av bil du vill, köpa det bästa exemplet du har råd. Det är bättre att spendera mer pengar på en fin rost-fritt exempel än att spara pengar genom att köpa en sliten rost hink. Fantastiskt restaureringar har gjorts på högar av skräp, men dessa tar mycket tid och pengar för att slutföra. Men, om du vill kunna använda din bil när den är som återställs, välja bilen i bättre skick.
2

göra en hel del forskning. Kolla online-auktion webbplatser och du lokaltidning (se Resurser). Gå med i en lokal bil klubb om du är ute efter att köpa en klassisk eller antik bil. En klubbmedlem kan ha exakt bilen du letar efter, eller kanske känner någon som har en. Kontrollera den sekretessbelagda delen av klubbens nyhetsbrev, vilket också kommer att lista kommande bilen visar. Många säljer sina samlare bilar på bilen visar. Delta i en automatisk swap meet, en utmärkt källa för bilar och reservdelar.
3

Kontrollera bilen noggrant. Vid kontroll efter rost, noggrant kontrollera framskärmarna, bakre sidostyckena, paneler rocker, kokkärl golv, ram och kåpa området. Ett par giveaways att bilen har haft rost eller olycksfall skador bubblar i lacken eller inkompatibla färg. Titta ner på sidan av bilen - det bör finnas några krusningar i karossen. Kontrollera under där bilen har parkerats för att se om någon vätska har läckt. Motoroljan ska vara ljusbrun och den fulla märke mätstickan, kontrollera vätskenivån servostyrning, broms huvudcylinder vätska och kylarvätska nivå. Kontrollera hornet och vindrutetorkare, och se till att alla lampor fungerar. Kontrollera alla fönster rulla upp och ner. Om utrustad med makt lås, se till att de fungerar. Kontrollera det inre för några revor eller tårar. Om bilen har en unken lukt inuti, har interiören varit våt antingen från en läcka eller en översvämning.
4

Ta bilen för en provkörning. Om bromspedalen har en hel del resor innan bromsarna faktiskt få fäste, kan bromsvätskan är låg, eller det kan vara ett problem med huvudcylindern. Ett gnisslande ljud som försvinner när du bromsar är slitagevarnare. Detta är en varning om att bromsbeläggen behöver bytas. Ett gnisslande ljud när du bromsar betyder dynorna redan är slitna och kuddar och rotorer behöver bytas. En pulserande i ratten när du bromsar kan betyda rotorerna behöver replacing.When på en rak, horisontell väg, se till att ratten inte är krokig. Detta kan tyda på ett däck eller anpassning problem. Styrningen ska kännas stram utan vandrande. Du ska inte behöva ständigt gungbräda hjulet fram och tillbaka bara för att gå rakt. Om detta inträffar, kan den främre hjulupphängningen bäras. Om det finns ett gnisslande ljud samtidigt som du vrider på ratten, kan det finnas ett problem med servopumpen, eller kanske servostyrning remmen behöver spännas. Om du hör ett högt klickande ljud när du gör en sväng, kan de CV lederna bäras ut. Detta är en mycket dyr reparation. Kontrollera värmaren och luftkonditionering, samt radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77225.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.