Hur får bilar under 500 dollar Lokalt

Det är faktiskt inte så fruktansvärt svårt att hitta bilar under 500 dollar på internet, hundratals miles bort, det är att hitta dem lokalt som verkar vara utmaningen. Det finns några saker du kan göra för att hitta en trevlig billiga auto i ditt område, så du kan faktiskt se bilen innan du köper den. Allvarligt, vem vill köpa en bil utan att se det, sedan resa hundratals miles för att ta reda på det är en bit skräp? Här är hur man hittar bilar under 500 dollar lokalt. Instruktioner
1

Ring lokala banker för att ta reda på om de har några anständiga repo fordon. Detta är verkligen ett bra sätt att hitta bilar under 500 dollar i ditt område. Ekonomin är dålig just nu, och det innebär fler och fler fordon som återtas varje dag. Detta gör det möjligt bättre än någonsin tidigare. I ärlighetens namn, den sämre ekonomin blir, desto bättre är chansen för dig att hitta bra bilar under 500 dollar genom att söka på lokala återbördande bank fordon. Prova att ringa långivare i ditt område nu att hitta dessa stora fynd.
2

Ring din lokala sheriff kontor för att se om de har en auktion inom en snar framtid för att hitta bilar under 500 dollar i ditt län . Du kan också prova de omgivande länen, är noga med att hålla din sökning inom ett rimligt köravstånd. Fordon som beslagtas och tros vara stulna ibland inte kan återlämnas till ägaren, vilket ger dig en chans att hitta bilar under 500 dollar. Medan du ändå håller på, ta reda på om din stad eller län är att ha en försäljning av sitt överskott och begagnade fordon. Regeringen auktioner är ett bra sätt att hitta bilar under 500 dollar.
3

Sök på eBay, och se till att fordonet är relativt nära hemmet för att hitta bilar under 500 dollar. Se till att du fyller i sektionen på eBay med ditt postnummer, med särskild uppmärksamhet på radien du är villig att köra. Det finns några små knep som hjälper dig när du gör detta. Försök att söka efter fordon som är felstavade. Till exempel kan ordet Toyota stavas työtä. Kunniga anbudsgivare vet detta trick och använda den på alla sina online-auktion inköp. Du kan också prova på prickskytte. Båda dessa metoder kommer att ge dig en god chans att hitta bilar under 500 dollar.
4

Sök din lokaltidning att hitta bilar under 500 dollar i ditt område. Med några bra färdigheter på att pruta kommer verkligen komma till hands. Var inte rädd för att göra en lowball erbjudande. Generellt sett får du bättre resultat om du gör erbjudandet med kontanter i handen. Försök att påpeka bristerna i bilen, men inte gå överbord och vara offensiv. Den lokala tidningen har blivit en hot spot för människor att annonsera sina fordon för att höja några välbehövliga och snabba pengar. Detta är en stor möjlighet att hitta bilar under 500 dollar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77131.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.