Modeller av 2008 Ford Trucks

2008 Ford arbetshäst lastbilar - full-size F-serien och kompakt Ranger - kom i en mängd olika modeller och utföranden. F-serien presenterade halv-tons F-150, den trekvarts ton F-250, en-tons F-350 och 1 - ½-tons F-450. Ranger erbjuds regelbundna hytten och förlängda versioner hytt. Under 2008 erbjöd Ford också ett sortiment av truck-baserade sport utility vehicles (SUV). F-seriens utföranden

F-serien presenterade talrika utföranden och specialutgåvor: basen XL, mellanregistret XLT, den övre nivån sport-orienterade STX och off-road FX4 . Köpare kan beställa XLT med lyxen Lariat paketet, tillsammans med ännu mer lyx-orienterad Lariat Limited. Tema utgåvor inkluderade King Ranch och Harley-Davidson-versioner. Harley-Davidson var ett kooperativ marknadsföring ansträngning av Ford Motor Company och Harley-Davidson motorcyklar. Det innehöll en svart och silver färgsättning och Harley-Davidson exteriör och interiör badging med många extrafunktioner, inklusive lädersäten.
Truck-baserade Ford SUV

2008 Ford producerade Escape, Explorer, Explorer Sport Trac och Expedition terrängbilar och Transit Connect och E-seriens skåpbilar. The Edge är en crossover SUV byggd på en Ford bil ram. The Escape sitter på en kort 103,1-tums hjulbas. Dess viktigaste funktion är dess frivilliga hybridmotor utnyttja tekniken, liknande den Toyota Prius, vilket ger den en räckvidd på 34 mpg. Utforskaren och Expedition är konventionella stadsjeepar byggda på lastbil ramar. Utforskaren ha fem till sju personer och kan dra upp till £ 7115. Expeditionen kommer att ha fem till åtta personer och kan dra upp till £ 9200. Det Explorer Sport Trac har CrewCab, sitter på en massiv 130,5-tums hjulbas och kan dra £ 6990. The Edge har en blygsam lastbil-liknande utseende, men med personbil komfort. Det tjänar 17 mpg vid stadskörning och 27 på motorvägen. Transit Connect är en liten personbil /utility vehicle avsedd för lätta arbeten. E-serien skåpbilar har alla kvaliteter av F-seriens lastbilar, men kan bära upp till 15 personer och haul så mycket som 10.000 pund.
Ranger

2008 Ford Ranger erbjuds ingen fyrdörrars CrewCab, trots alla sina konkurrenter i den kompakta lastbilsmarknaden gjorde. Cab val var begränsade till den vanliga hytten och förlängda hytten, eller SuperCab. En sportig fyra-wheel-drive Ranger FX4 version fanns med höjd markfrigång, stora off-road däck, tallrikar sladda och en "flareside" cargo box, som var som påminner om gammaldags "stepside" sängar med ett steg bakom hytten . Standarden Ranger satt på en 111,5-tums hjulbas med en total längd på 188,5 inches, jämfört med standard F-150, som hade en 126-tums hjulbas och en total längd på 211,2 inches.
Motorer

2008 Ranger modellerna var utrustade med 2,3-liters rak fyrcylindrig motor eller 3-liters V6. De F-serie motorn val ingår en 4,2-liters V6, 4,6-liters V-8 och 5,4-liters V-8. Harley-Davidson fick en 450-hästkrafter överladdade V8. 2008 Explorer Explorer Sport Trac och Expedition var utrustade med 5,4-liters V8. En 2,3-liters rak fyrcylindrig eller 3-liters V6 drivs av icke-hybrid version av Escape.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77595.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.