Hur du köper en bil med Lien på det

Många förare finansiera köpet av sina fordon, men den tillhörande kvarstad på bilen kan skapa några hinder om en ägare beslutar att sälja innan lånet betalas av. Det är möjligt att köpa en bil med en kvarstad på det, dock, och processen är förvånansvärt lätt. Instruktioner
1

Identifiera kvarstad innehavare. Ta reda på vem håller kvarstad är oftast så enkelt som att fråga säljaren som innehar finansiering för fordonet, även om vissa säljare kanske inte vet. Om säljaren inte vet vem som har panträtt i bilen, kan han vända sig till sin betalning bok eller finansiering dokumentation för att avgöra vilka företag som faktiskt Services Den billån.
2

Approach kvarstaden innehavaren att bestämma hur överföringen av äganderätten bör ske. Om du kommer att betala kontant för fordonet, kan processen vara ganska enkelt, men att överföra äganderätten till en ny lien innehavaren kan behöva inträffa om du kommer också att finansiera köpet.
3 < p> Betala för bilen. Om du kommer att betala kontant för bilen, kan du betala enkelt lien innehavaren beloppet lånet payoff och betala det överskjutande beloppet till säljaren. Om du kommer att finansiera köpet, den finansiella institution som medlen ditt lån kommer att hantera payoff av institutionen och överföring av panträtten till sitt företag innehav.
4

Registrera bilen, men vänta på titel. När du betalar av säljarens lån, kan kvarstad innehavare behöver lite tid för att behandla betalningen och skickar titeln (i vissa fall, kan den här processen ta upp till några veckor). För tillfälliga registreringen, bör säljaren ge ett köpebrev med lien innehavaren kontaktuppgifter, din statens Institutionen för motorfordon (DMV) kommer att använda denna information för att kontrollera överföringen av äganderätten och registrera din nya bil
. Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77128.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.