Hur du köper en begagnad Subaru Outback

stationsvagnar ökar i popularitet, enligt en 2009 Forbes magazine artikeln. Konsumenterna söker bättre gas körsträcka med gott om lagringsutrymme kommer att bli glad att hitta 17 stationsvagnar på marknaden, inklusive Subaru Outback. Naturligtvis kan inte alla råd med en ny bil. Lyckligtvis har Subaru gjort det kompakta Outback för år. Ibland kallas en liten SUV, gör Outback kompakta, vagn-stil design är ett bra val bland stigande bränslekostnader. Dock måste flera saker beaktas när man köper en begagnad Subaru Outback för att säkerställa att du verkligen att du får det bästa kvalitet begagnad bil möjligt. Saker du behöver
Computer skrivare
tryckt exemplar av Outback påminner
Fordon historia rapport
Visa fler instruktioner
1

veta det verkliga priset i förväg . Gå inte i blinda och pruta baserad på en gissning. Forskning Priserna fastställs av Kelly Blue Book (se Resurser) för att säkerställa att du får en rättvis behandling.
2

Se till att du undviker citroner genom samråd minns listor som publiceras på Cars101.com (se Referenser ). Behåll en tryckt kopia av listan till hands för snabb referens. I juli 2009 rapporterar Cars101.com 15 Outback påminner. Modellnummer finns på plats så att du kan veta om bilen du tittar på påverkas.
3

Läs konsumenternas synpunkter på CarComplaints.com (se Resurser). Beroende på vilket år den tillverkades, får Subaru Outback du tittar på har vissa gemensamma problemområden bland förarna. Om du vet vad konsumenterna säger om bilen i förväg, kommer du att kunna söka efter identifierbara problem kända för att existera med den använda specifika Outback du tittar på.
4

Kör en Carfax fordon historia rapport (se Resurser) för att kontrollera om specifika skador och underhåll historia av bilen du tittar på. Många används bilhandlare ger dessa rapporter på begäran. Annars, om du köper från en privat säljare, kostnadshistorik rapporter $ 29,99.
5

Jämför priser med bilens skick och historia i åtanke. Även om du kan hitta en begagnad Subaru Outback för billig, kan den kräva kostsamma reparationer för att få upp till samma standard som en dyrare, bättre underhållna fordon.
6

Titta efter de små sakerna. När du är provkörning av Subaru Outback, se till att du prova de små tillbehören för att se om de fungerar. Kontrollera 4-hjulsdrift och testa de automatiska lås och fönster. Många Outbacks har även soltak som bör kontrolleras i förväg. Villkoret för motor, bromsar och andra viktiga element är oftast diskuteras up-front av återförsäljaren eller privat säljare. Men dessa ofta förbises objekt är också viktigt eftersom mindre problem kan haffa dig en något bättre affär under förhandling. Naturligtvis kan dessa smärre problem förbises om bilen körs väl under provkörningen, men de är värda att diskutera för sakens skull en bättre affär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77147.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.