Hur ändrar jag en bil titel i Broward County, Florida?

Du måste uppvisa dokumentation som krävs vid byte en bil titel i Broward, County Florida. Dessutom, är du skyldig att ha minst $ 10.000 för personskada skydd och ett minimum av $ 10.000 för sakskada ansvar enligt Florida Highway Safety och motorfordon hemsida. Vid byte av en titel, måste du också registrera bilen och få en tagg för det. Du är skyldig att betala de avgifter i samband med registrering, skatter och tagg. Saker du behöver
Original Bill titel
Salu Försäkringsbevis
Identification
Visa fler instruktioner
1

få en kopia av den originaltiteln för fordonet med säljarens och köparens uppgifter fyllas i på baksidan på titeln. Se till att säljaren skriver titeln precis som det är tryckt på titeln.
2

Få en köpebrev för fordonet. Inkludera märke och modell, chassinummer, försäljningspris och namnen på parterna att följa Florida statens lag. Se också till att köpebrevet är daterad och undertecknad.
3

köpa försäkring för fordonet. Försäkring krävs i delstaten Florida innan du ändrar en titel eller registrering av ett fordon. För ett personligt fordon, såsom en bil, måste du ange ett bindemedel, försäkringsbevis, kopia av en policy eller bilen identitetskortet som bevis.
4

Besök Florida Department of Motor Vehicle avdelningen för Broward, länet på närmaste kontor anges i resurserna nedan. Se till att kontoret har en skatteindrivare kontor genom att bläddra till botten av sidan. Tullindrivare kontor ändrar din titel.
5

Ge expediten med de dokument som krävs för att ändra din titel, inklusive den ursprungliga titeln, köpebrev, försäkringsbevis och fotolegitimation. Betala avgiften enligt anvisningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77593.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.