Vem köper Bärgade Cars?

Räddade bilar köps av bilhandlare och privata fester likadana. Många bärgade bilar säljs på auktioner som är öppna för återförsäljare och allmänheten. Vissa bärgade bilar köps för delar, medan andra är repareras och säljs vidare. Typer
p Det finns två typer av bärgade bilar till salu: repareras och återställas. En reparera fordon har skador men kan repareras eller dess delar sålts, medan en restaurerad bärgade fordonet är trafiksäkert och redan har inspekterats av en statlig tjänsteman.
Överväganden

bärgade bilar säljer för tusentals mindre än jämförbara ren-titel bilar. Även detta sparande är viktigt att återförsäljare och privata parter, är det svårt att beräkna det verkliga marknadsvärdet på ett bärgat fordon.
Potentiella

Fordon som har utfärdats bärgning titlar kan ha stor potential som billiga begagnade bilar. Däremot kommer andra har underliggande elektriska och mekaniska problem som är svåra att spåra.
Fördelar

köpa en bärgad bil kan spara dig tusentals dollar på en auktion eller återförsäljare. Bara vara säker på att fordonet är rätt för dig och som du planerar att hålla det under en tid.
Varning

Finansiering en bärgad bil kan vara svårt. Dessutom kommer vissa försäkringsbolagen inte skriva heltäckande försäkringar för bärgade fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77318.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.