Hur du returnerar en begagnad bil

Så du har köpt en begagnad bil, och det visade sig vara en citron. Vad händer nu? Vissa bilhandlare, Bilhandlare och privata köpare kommer att tillåta dig att returnera din begagnade bil på vissa villkor. Dina rättigheter varierar betydligt beroende på läget du har köpt bilen i, och dina begränsningar och juridiska rättigheter ska offentliggöras och undertecknas vid den tidpunkt för köpet. Saker du behöver
Undertecknat kontrakt med retur policyUsed bil
Visa fler instruktioner
1

reda på vad din statens citron lagar är. Varje stat har sina egna regler för "citron lagar" som ger rättigheter för en köpare som kan ha köpt en bil som är skadad. Du måste kontakta den allmänna åklagaren i ditt tillstånd, eller besök justitiekanslern hemsida för att ta reda på om citron lag är i kraft för ditt köp.
2

recension politik för återvändande och kontrakt. Du måste bekräfta att du har rätt att få tillbaka fordonet. Kontrollera att du har alla papper i din ägo för att gå vidare med returen.
3

Kontrollera att fordonet är i sitt ursprungliga skick. Även mindre repor, bucklor eller defekter som du har orsakat sedan köpet kan hindra dig från att återvända bilen. Inspektera bilen noggrant för att säkerställa att det fortfarande är i samma skick som du köpte den.
4

Gör kopior av ditt kontrakt. Gör alla kopior av pappersarbete och kontrakt som undertecknats vid köptillfället. Du kommer att behöva ta de ursprungliga kopiorna tillbaka till återförsäljare, återförsäljare eller person från vilken du köpte bilen.
5

Kontakta den person som du köpte bilen. Förklara att du inte är nöjd med bilen, och du vill att de ska hedra sina begagnade policy bil avkastning diskuteras under ditt köp. Ställ in en tid för återgång.
6

Ta bilen tillbaka till säljaren. Ta alla de ursprungliga pappersarbete slutfördes under transaktionen och din försäkring kort, och köra bilen tillbaka till säljaren.
7

Skriv i uppsägningen. Du kommer att behöva tillhandahålla information och granska alla detaljer om bilköp annullering kontrakt. Detta bör man ange alla detaljer om inlämning och uthämtning, och förklara att du inte längre är ansvariga enligt köpavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77104.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.