Hur du köper en begagnad bil med ingen titel

Du kan köpa en begagnad bil om säljaren har förlorat eller tappat titeln. Men, du behöver fortfarande vara försiktig. För att stilla ditt sinne, kan säljaren verifiera att han äger fordonet med en aktuell fordonsregister kort. Om det inte är tillgänglig, kan en VIN verifikation från Department of Motor Vehicles eller län Skattekontoret lämna denna information. Härifrån processen att få din bil titel och registrering är måttligt lätt. Oavsett vilken delstat du bor i, det är bara en fråga om att slutföra vissa Department of Motor Vehicles blanketter och betala de avgifter som krävs. Saker du behöver
Ansökan om Duplicate Titel formulär
Aktuellt fordonsregister eller VIN verifiering utskrift: Aktuellt smog certifikat
Bill of Salu Körkort
Visa mer Instruktioner
1

Gå till din lokala avdelning av motorfordon (DMV) eller län Skattekontoret med bilen säljaren. Om du inte har säljarens nuvarande fordonsregister, be om en VIN verifiering skriva ut på sitt fordon. Detta kommer att bekräfta att säljaren är den aktuella och lagliga ägare. Medan du är där, få en kopia av en ansökan om Duplicate Titel och köpebrevet formulär.
2

fylla i ansökan om Duplicate titel formuläret med säljaren. Kontrollera att "registrerad ägare (s) of Record," "registrerad ägare Release of Ownership" och "New registrerad ägare (s)" är avsnitt fyllas i. Formuläret också måste undertecknas och dateras.

Billiga 3

Har säljaren fylla i köpebrevet formulär. Båda måste du underteckna och datera den när den är klar.
4

få säljaren att erhålla en smog certifikat för din bil om han inte har gett något för dig. Detta är ett obligatoriskt krav i de flesta amerikanska delstater under begagnade transaktioner bilköp. En smog center kan lokaliseras genom Institutionen för konsumentfrågor "Bureau of Automotive Repair. En lokal mekaniker kan också hänvisa dig till en ansedd smog testcenter.
5

boka en tid med din lokala avdelning av motorfordon eller län skattekontoret. Ta säljaren och dig själv tillsammans med den dubbla titeln ansökan, köpebrev, körkort och smog certifikat. Betala erforderlig registrering och fordon avgifter titel. Du kommer att få titeln och registrering kort för din bil inom några veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77514.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.