Konsumenträttigheter för att köpa en begagnad bil

Lär dig mer om dina lokala konsumenträttigheter för att köpa en begagnad bil är ett viktigt första steg innan de köper något fordon. Vare sig från återförsäljare eller privat fest, eller om du gör det på nätet eller i person, de lagar som reglerar dessa transaktioner kan variera efter region, så kolla upp dem. Historia

Sedan början av bil, har det funnits människor rusar till att köpa den första bilen som de förälskar sig i utan att tänka igenom saker och ting. Att känna din lokala skydd som en köpare är lika viktig som din budget och road-trip drömmar.
Betydelse
p Om du inte titta in i din lokala konsumenträttigheter för att köpa en begagnad bil, du kan ha fastnat med en enda en snygg komplement till din uppfart landskapsarkitektur. Att gå in i en transaktion som en kunnig köpare kommer att ge dig övertaget i alla fordon transaktion och mindre benägna att tas tillvara.
Missuppfattningar

Många människor är beroende av vad som kallas "citron lag" - att varje fordon kan returneras om visat sig vara defekt inom en viss tidsperiod. Varierar dock denna lag genom staten och kan begränsas till ett antal faktorer, däribland inte bara en specifik tidsperiod avkastning men året av fordonet, samt eventuella underförstådda garantier. Lita inte på att lagen kommer att ta hand om dig om du inte vet det väl.
Tidsplan

Många stater har en begränsad tidsram inom vilken man kan lämna in en stämningsansökan för att få dina pengar tillbaka. Se till att du inte förhala på att lära alla fakta
Förebyggande /Lösning

Även om du forskning dina lokala konsumenträttigheter för att köpa en begagnad bil noggrant;. Ingenting kan slå en kvalificerad inspektion innan du köper något fordon. Lär dig hur man gör detta i avsnittet Resurs nedan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77105.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.