Hur hitta bilvrak & lastbilar till salu

Det finns många anledningar till att söka bilvrak och lastbilar till salu. Kanske du har ett projekt bil och behöver särskilda delar, eller kanske du har ett företag fastställande havererade fordon för återförsäljning. Oavsett anledning, det finns många ställen du kan leta efter förstörda fordon. Med några enkla försiktighetsåtgärder, kommer du snart att kunna hitta och köpa bilvrak och lastbilar till ett rimligt pris. Instruktioner
1

Titta på eBay. Sök i bärgning bilar och bärgningsbil sektioner. Begränsa din sökning till fordon som passar dina behov och titta på auktionerna. För att göra detta, gå in noteringen och klicka på "Watch auktion." Gå till "My eBay" i övre vänstra hörnet för att följa auktioner där du tittar. Bud på de i ditt område som passar din prisklass.
2

Delta fordon auktioner. Ta med en Kelly Blue Book att kolla lämplig prissättning, föreslår CarBuyingTips.com. Anländer tidigt för att få ett förskott titta på vad du kanske vill köpa. Ta med en bärbar dator med tillgång till Internet för att kolla VIN numret historia. Detta kommer att bidra till de delar som är i gott skick.
3

Check "Autotrader" tidningen eller AutoTrader.com. Leta efter fordon i din närhet eftersom du kommer sannolikt att behöva bogsera ditt köp. Vid bestämning av din prisklass, se till att du lägger till kostnaden för bogsering.
4

Kolla rädda varv och jämföra sina avgifter. De kommer ofta betalt för att dra fordon från partiet. Men många varv har en avgift för vad du kan göra med en tilldelad varukorg, vilket kan vara billigare om du bara letar efter specifika delar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77494.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.