Hur du köper en begagnad Honda Insight

Den första hybridbil som säljs i Amerika, var Honda Insight och är populär för sin bränsleeffektivitet och aerodynamisk design. Insight är EPA uppskattas till nära 70 miles per gallon. Under 2009 kommer den andra generationens Honda Insight införas och många Insight ägarna kommer vara ute efter att uppgradera. Detta innebär att de ursprungliga Insights kan vara tillgängliga, används i massa kvantitet. Instruktioner
1

Skanna din lokala tidningens radannonser. Leta efter en Honda Insight till försäljning enligt fordonsindustrin avsnittet.
2

Kontrollera en lokal online klassificeras webbplats som Craigslist. Craigslist har en omfattande bilar & lastbilar avsnittet. Det finns ett antal andra webbplatser som är specialiserade på att hitta en begagnad bil i ditt område på nätet (se Resurser).
3

Kontakta säljaren. När du har hittat en Honda Insight ägare villiga att skiljas från sin bil, kontakta dem för att kontrollera det året och skick fordonet. Be för Vehicle Identification Number (VIN) och använder en tjänst som CARFAX att kontrollera bilens historia.
4

Verifiera marknadspriset på Insight och den finns i Kellys blå bok från år, modell , och kondition. Du kan använda det här priset som en grund för förhandlingar med säljaren.
5

provköra Insight. Ordna med säljaren för att träffa och provköra Honda Insight innan du köper. Det är också en bra idé att be om underhåll register och om du vill vara extra försiktig, ta den till en mekaniker för att få kontrolleras innan du köper. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77102.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.