Hur man väljer en begagnad klass A RV

En klass ett fritidsfordon är en av de största typerna av husvagnar finns att köpa. Den väger vanligtvis någonstans från 15.000 till 30.000 pounds och är 30 till 40 meter i längd. Dessa är också de dyraste och genomarbetade typer av husvagnar och med 2010 kan kosta allt från $ 100.000 till uppåt på $ 500.000, enligt RV-Coach Online. Det finns många saker att tänka på när man köper en begagnad klass A RV, inklusive priset, villkoret för enheten och dess andrahandsvärde. Instruktioner
1

Sök lokala listor i tidningen eller på nätet webbplatser som RV Trader Online och RV Online. Besluta om en yttre färg, bekvämligheter och inredningsdetaljer du är intresserad under denna sökning.
2

Kontrollera NADA guide webbplats eller Kelley Blue Book webbplats för att bestämma RV: s värde. Detta kommer att ge dig en uppfattning om priset på RV är rättvist, eller om du har utrymme för förhandlingar.
3

Undersök RV, antingen på hel eller hemma hos en privat säljare. Ta med en mekaniker eller annan RV ägare att hjälpa leta efter punkter på fordonet som kan göra det en oönskad inköp, till exempel stora strukturella skador eller mekaniska problem.
4

Kontrollera över bekvämligheter på RV . Enligt RV Coach Online, en klass A RV bör komma med många av de funktioner som finns i ett hem, såsom ett kylskåp, en fristående toalett, separata tankar, ett separat elsystem, och flera underhållning och komfort. Lägre end klass B eller klass C husvagnar kommer inte att ha den storlek och många av de extrafunktioner som finns inuti en klass A-enhet.
5

Ta RV för en provkörning. Be ägaren av fordonet att följa med dig och ställa frågor om eventuella tidigare ägare och det allmänna villkoret för enheten. Ta RV på slingrande vägar, raka vägar och försöker att parkera bilen för att se till att du har möjlighet att framgångsrikt manövrera en klass A RV, vilket är den längsta typ av fritidsfordon.
6

Förhandla priset på RV. Börja med ett lågt anbud som är rimligt och kommer inte förolämpa säljaren. Tänk ett högsta pris du är villig att betala för ett fordon när de slutliga förhandlingarna är över och ett pris har avtalats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77878.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.