Hur Exportera en bil från Tyskland

Proceduren för att exportera en bil från Tyskland beror på vilket land bilen importeras till. I USA, de största problemen för att importera inkluderar att se till att bilen är upp till säkerhet, miljö och stötfångare standarder och tillhandahålla nödvändig dokumentation för att etablera försäljning och ägande. Byråer kan hyras för att importera bilen från Tyskland, men det är också möjligt att göra det på egen hand. Instruktioner
1

Se till att bilen uppfyller de säkerhetskrav, stötfångare och miljömässiga standarder för US Department of Transportation och Naturvårdsverket. Tyvärr har de flesta bilar i Tyskland som uppfyller amerikanska standarder är gjorda speciellt för export-återförsäljarna. Kontrollera om någon säljare som hävdar sina fordon är USA redo. Om fordonet inte uppfyller amerikanska normer, då ändringar måste göras för att få det upp till koden. Ha avsändaren eller transportören tillhandahålla en beräknad ankomstdag och plats för bilen
2

.

3

Meddela tullkontoret i inkörsport när bilen kommer fram. Bilen måste rensa tullen vid sitt första inresestället innan den släpps in i landet.
4

lämna alla nödvändiga handlingar för fordonet. Detta inkluderar avsändaren eller transportföretagets ursprungliga konossement, fordonets köpebrevet, utländsk registrering, kontroll av säkerheten, stötfångare och utsläppsnormer och alla andra former relaterade till fordonet. I detta fall är det bättre att fela på sidan av att ge för mycket information än för lite. Se till att alla former är på engelska och är antingen originalet eller en bestyrkt kopia.

Fordon som tillverkats enligt amerikanska normer har en etikett på förarsidans dörr. De som tidigare har modifierats för att möta koden björn liknande märkning från modifierare. Till viktig en icke-överensstämmande fordon, kontakta en Department of Transportation registrerad importör att bekräfta att bilen kan modifieras till normer och sätta upp koden innan importen. En obligation på 1,5 gånger bilens tullpliktiga värde måste betalas för att få de gjorda ändringarna.
5

Rengör bilen noggrant innan leverans. Detta försäkrar att ingen jord innehållande potentiellt skadliga buggar är på underredet av bilen. Likaså måste bilen transporteras utan andra poster som ingår i den.
6

Betala skatten på bilen. För bilar, är en plikt 2,5 procent av bilens försäljningspris eller värde. Undantag finns för amerikanska medborgare som är anställda utomlands, medlemmar av militären, civila anställda av den amerikanska regeringen och icke-amerikanska invånare (i upp till ett år för personligt bruk). Andra avgifter som t.ex. gas MATVRAK skatt, kan också tillämpas.
7

emot en registreringsskylt från den lokala avdelningen av motorfordon. Arrangemang för dessa måste göras genom bosättningslandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77040.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.