Specifikationer för 2004 Dodge Ram Hemi

Enligt 4x4 Review, Dodge Ram 1500 Hemi - när det först blev tillgängliga för köp - var onekligen den största och mest kraftfulla pickup i USA. Det var också en turbo diesel, vilket gav den pålitlighet och hållbarhet för stora bogsering och andra lastbilsföretag uppgifter. GM och Ford är konkurrenter mot Dodge Ram Hemi med sin Ford F-150, The Jimmy. Dodge Ram Hemi hanterar tyngre laster än standard Dodge Ram. Dess debut var 2004, och hade en bas pris på $ 29,255. Motor och prestanda

Ram finns i en 4,7-liters V8-motor, som har 235 hk eller 3,7-liters V6-motor för någon som behöver mindre kraft och fart. Den har en femväxlad manuell växellåda. Automatisk växellåda alternativ finns också, och kan nå från noll till 60 mph på cirka sju sekunder. Bromsarna har förbättrats på 2004 Ram, vilket får den att sluta snabbare än tidigare modeller. När granskats av 4x4review.com, var dess förmåga att bromsa jämfört med en Dodge Intrepid, gå runt i samma hastighet. Addera Safety

Dodge Ram har bakre anti- låsningsfria bromsar, passagerare och förare krockkuddar samt fyrhjuliga skivbromsar.
Standard utrustning

Standardtillval på Ram är vinyl klädsel, falsning baksäten för ökad lagring, AM /FM stereo, svart vinyl golvbeläggning, fjärr keyless inresa, farthållare, makt dörrlås, fönster och uppvärmda backspeglar.
Fuel Economy

Dodge ram kan resa 13 miles per gallon staden, 17 miles per gallon motorvägen, vilket inte är bränslesnål i jämförelse med andra fordon.
Recensioner

Konsumenterna och granskare rapporterade interna instrument och reglage på Ram som undantagsfall, liksom dess släpvagn och dragkapacitet och tillvalet fyrhjulsdrift funktionen. Tyvärr var kunderna inte nöjda med bränsleekonomi och komfort när man använder 20-tums hjul. 4x4 granskning nämnde sin kraftfulla exteriören, men ändå lyxig interiör var imponerande men hoppades överföringen var mer lyhörd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78023.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.