Hur du köper en minibuss

Om din familj börjar kännas lite trångt i du presentera bilen, behöver du förmodligen att börja leta efter en minibuss för att köpa. Minibussar är ett utmärkt val av fordon för familjer. Du har gott om plats för alla barnen att sitta utan stör varandra, och extra utrymme för alla sina redskap. Köpa din minivan behöver inte vara överväldigande men. Det finns några saker du kan göra för att hjälpa dig vara beredd innan du går till generalagenten. Saker du behöver
Kreditupplysning Handpenning
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din kredit rapport för att se vad du för närvarande har en kreditvärdighet. Ju bättre din kreditvärdighet, desto bättre finansiering du får. Ta emot en fri kredit rapport varje år genom att ringa (877) 322-8228.
2

vet värdet av din handel i. Ring handlare du är intresserad av att göra affärer med och fråga vad du kan förvänta dig att få för din nuvarande bil.
3

Ring din bank eller kredit unionen att få lånelöfte för ett billån. Även om du väljer att inte använda lånelöfte lån, har du ett värdefullt förhandlingsmedel på generalagenten.
4

Läs en aktuell konsument rapport för minivan jämförelser. Hitta vilket märke och modell har den bästa säkerheten rating, blir den bästa gas körsträcka och hade den bästa provkörningen. Också jämföra standarden och add-on utrustning, och garantier för alla märken och modeller.
5

Kontrollera tillverkares webbplatser av varje minibuss du gillar. Ta reda på om de erbjuder några speciella rabatter eller köparen incitamentsprogram. Skriv ut informationen och ta den med dig till återförsäljare för att säkerställa att du får det särskilda.
6

Kontrollera din lokaltidning för återförsäljaravtal specialerbjudanden. Kontrollera återförsäljaravtalet webbplats om de har en. Skriv ut varje Internet specialerbjudanden de har listade. Se till att du tar informationen från både papper och Internet med dig när du går och köper din minibuss.
7

vet i förväg vad du är villig att betala och vilken typ av månatlig betalning du har råd med. Har pengar till en handpenning för att sänka de månatliga betalningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76277.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.